Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44250
Players nickname
Lazar Balbak
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 31, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/865442/

Lazzar Bobotta

Player
Player
Pozdrav Mujo ili Abrahame ili bilo koji clan administracije koji pregleda ovaj unban appeal, naime foruma dobio sam ban na stari forum Lazar Balboa radi multi spama, ja se izvinjavam za tu gresku jer mi je bilo zao sto sam dobio ban ingame i zeleo sam sto pre da se vratim da igram, vec dugo vreme igram projekat al nazalost ne mogu da se prijavim na stari forum jer je banovan za multi spam. Ja se nadam da cete mi unbanovati forum da mogu da se prijavim za lidera ili admina:), Ako je pogresan naslov zalbe recite mi da znam da ispravim format:), Ugodno ostatak veceri❤️

Rejected - G.P 1.1 | Mujo Simba ovo je zalba na kojoj sam dobio ban na forum

Lazzar Bobotta

Player
Player
Pozdrav Mujo ili Abrahame ili bilo koji clan administracije koji pregleda ovaj unban appeal, naime foruma dobio sam ban na stari forum Lazar Balboa radi multi spama, ja se izvinjavam za tu gresku jer mi je bilo zao sto sam dobio ban ingame i zeleo sam sto pre da se vratim da igram, vec dugo vreme igram projekat al nazalost ne mogu da se prijavim na stari forum jer je banovan za multi spam. Ja se nadam da cete mi unbanovati forum da mogu da se prijavim za lidera ili admina:), Ako je pogresan naslov zalbe recite mi da znam da ispravim format:), Ugodno ostatak veceri❤️

Rejected - G.P 1.1 | Mujo Simba ovo je zalba na kojoj sam dobio ban na forum
I da mi banujete sve forume a glavni unbanujete❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom