Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
62285
Players nickname
Coci Ghoul
Suspect ID
73913
Date of violation
Apr 1, 2025
Time of violation
1:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=79ohCnUVXtU

CociKen

Player
Player
Msm sve se vidi u povu ocigledan cheat novi ID lmg koristi spawna se random u krug puca kroz planinu sve pogadja i tako da ne duzim....

NarkomanAladin

Player
Player
Ja sam namjerno stao sa motorom malo iza i gledo te sa jedno 100m na cesti s kojom si doso na event, cekao da ti udjes i cim sam ja za tobom uso odma sam krenuo rokat, a i iz moje perspektive, tebi je virila glava zajedno s ramenima. Cudi me kako neko ko ovo vec dugo igra ne zna za taj polozaj ili se pravis glup. I osi mtoga ko ti kriv sto se kurcis sa revom, mogo si ko ja fino sa ofarbanim LMG-om doc pa bi imo sanse. Isto tako me cudi sto se kreces tako u nazad i uopce ne izbjegavas moje metke.
Isto tako, zar nije ilegalan takav redux, malo je neposteno prema drugima da tebi health bar stoji na sred ekrana i da mozes cijelo vrijeme vidjet svoje healthe, dok ostali moraju bacat oko dolje lijevo.

CociKen

Player
Player
brat moj pc check ti ne gine a za moj redux nema nikave veze dali je helth bar levo desno gore dole igra je igra tako da nemoj se izvalaciti na gluposti nego uzmi igraj igricu kako treba i ugasi citove + motor bi se cuo ,lmg ne sme da se koristi jer je ooc event tako da vidim da ne znas mnogo o igrici a meni nesto govoris tako da lepo nemoj upropascavati server.trazicu ti pov svakako ako odbiju ovo tako da eto.

NarkomanAladin

Player
Player
brat moj pc check ti ne gine a za moj redux nema nikave veze dali je helth bar levo desno gore dole igra je igra tako da nemoj se izvalaciti na gluposti nego uzmi igraj igricu kako treba i ugasi citove + motor bi se cuo ,lmg ne sme da se koristi jer je ooc event tako da vidim da ne znas mnogo o igrici a meni nesto govoris tako da lepo nemoj upropascavati server.trazicu ti pov svakako ako odbiju ovo tako da eto.
Neka me PC-checkaju, ja nemam ništa, pa čak ni redux. Motor se nije čuo nit se primjetio, jer sam stao sa motorom negdje 300m od ulaska u zonu gdje se ne učitava, te sam nastavio pješice i tebe vidio sa daljine od otprilike 150-200m

Dyuk4

Player
Player
Ako imas pov dostavi jer ce biti zatrazen ako nemas pov ides 30 dana da odmaras

Nikola Black

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROk 6h
ID:73913 Da dostavi svoj Pov sa eventa na kojem se vidi kako si ubio igraca​

Nikola Black

Senior Administrator