Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4108 18865 Mnogo ih imam
Players nickname
Amir Smokey
Suspect ID
11510
Date of violation
Apr 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Amir Smokey.

Player
Player
Znaci ovaj decak je trejdao akaunt davno vrijeme prije znam da je vec bio kacen i sve to ali ovaj je mali celavi retard samo da znate sta se misli mafijas i je drkao svoj mali kurac ispred celi fem discord ali nisam bolesnik da to saljem jer meni je zao ovog deteta provjerite ovaj mali retard za konstanto krsenje pravila i sve to jer ne treba ovaj smrad igrat jos uvjek tu

Evo kako izgleda taj online mafijas sta je BL Za turf lider
Edited ( Doxing)

Last edited by a moderator:

Luka OG

Player
Player
Ovo je samo dokaz da je covek bolestan 😂
Prica nesto sto nije vezano za igricu
Ide na instagram kako bi skrinao moju sliku uz sve to govori da sam celav a salje sliku gde imam kosu ono opsednut je mojim zivotom😂
A lik je sam napisao da ima mnogo acceva to znaci da ban evaduje ovakvim ljudima treba zabranit pristup forumu
I da te pitam koliko puta na danu skrinas moj story?

Last edited:

UnknownForumWarior

Player
Player
Ide na instagram kako bi skrinao moju sliku uz sve to govori da sam celav a salje sliku gde imam kosu ono opsednut je mojim zivotom😂
A lik je sam napisao da ima mnogo acceva to znaci da ban evaduje ovakvim ljudima treba zabranit pristup forumu
ne secas se da si u the triad rekao da si se trejdovao sa zicom naloga? on tebi njegov na grandu ti njemu u fortnite. sto ne pricas ingame ? to sve dokazuje.

Leo Smokeyy

Player
Player
A nemoj da se ljutis sto ti je kurac mali porasce ti kma vremena

Luka OG

Player
Player
ne secas se da si u the triad rekao da si se trejdovao sa zicom naloga? on tebi njegov na grandu ti njemu u fortnite. sto ne pricas ingame ? to sve dokazuje.
Ko ne prica ingame ?? o cemu ti pricas i zasto pises preko fake forum?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom