Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26865
Players nickname
Keli Shayk
Suspect ID
36584
Date of violation
Apr 1, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/kn3jdi

David Inash

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtijevam da igrac (ID 36584) dostavi svoj POV od eventa Rat za resurse u momentu 13:41 01.04.2025 kada je ubio igraca 26865

Imate rok 6 sati za dostavljanje trazenog POV-a

Last edited:

Stefan Funy 36584

Player
Player
jbg nemam pov ako mi vjerujes ja sam te ubio sa zgrade iza tebe ako mi nevjerujes jbg eto dobijam 30 dana eto nemam pov ali eto da znate

Stefan Funy 36584

Player
Player
evo razumijem zasto me kacis i to eto to je tvoja stvar niko ti memoze zabraniti jbg eto na graskama ucim od danas pa za 30 dana brate pocinjem snimati moguti priznati nijemi svejedno posto usosam u vladu naso najbolji fam koji si predobri prema meni znam da te nezanima ali jbg

.qwe0

Player
Player
evo razumijem zasto me kacis i to eto to je tvoja stvar niko ti memoze zabraniti jbg eto na graskama ucim od danas pa za 30 dana brate pocinjem snimati moguti priznati nijemi svejedno posto usosam u vladu naso najbolji fam koji si predobri prema meni znam da te nezanima ali jbg
eto brate sigurno si majmun koji nema ruke i koristi aim lock redux i eto brate sad odmaraj 30 dana boli me ceo kurac sto si naso najbolji fem sto si uso u vladi eto brate koristi ga ti opet eto

Stefan Funy 36584

Player
Player
mogu ti pokazat koji koristim,ali mi obajsni kakav redux?
eto brate sigurno si majmun koji nema ruke i koristi aim lock redux i eto brate sad odmaraj 30 dana boli me ceo kurac sto si naso najbolji fem sto si uso u vladi eto brate koristi ga ti opet eto
eto to ti je fini dokaz da gati koristis tisi majmun koji vredja po forumu i koji nema ruke jbg to sto si los nije nas problem isk...

.qwe0

Player
Player
mogu ti pokazat koji koristim,ali mi obajsni kakav redux?

eto to ti je fini dokaz da gati koristis tisi majmun koji vredja po forumu i koji nema ruke jbg to sto si los nije nas problem isk...
HJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pa zato nemas pov jer imas aimlock redux retarde bezruki zato sad placi 30 dana majmune mrtvi i nauci gramatiku posto vidim da ti je slaba

Daniell Bull

Player
Player
HJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH pa zato nemas pov jer imas aimlock redux retarde bezruki zato sad placi 30 dana majmune mrtvi i nauci gramatiku posto vidim da ti je slaba
Brate ja se izvinjavam u imenu Stefana ja sam ti lider familije u kojoj je stefan hc i ja mogu da ti garantujem da ne koristi nikakav aim lock ili neki cheat koji bi mu donjeo neku prednost na eventima. Ne koristi ni reduxa kamoli da bi koristio neki aim lock… Tako da ja bi te zamolio da povuces ovu zalbu evo ja se izvinjavam stvarno ali i ja sam bio na ovom Ratu Za Resurse i mogu da ti kazem da covjek stvarno igra posteno bez ikakvog cheata… Tako da molim te razmisli jos jednom i povuci zalbu posto stvarno ne vrijedi da dobije 30 dana zabrane za ovakvu glupost. Okej razumijem da te je ubijo ali zaboravio je da snima zato sto predpostavljam da nema kamericu uvjek upaljenu… Pa eto ti razmisli sad kako god oces ja bi te samo zamolio da budes dobar momak i povuces ovu zalbu i svi cemo biti sretni ali ako neces onda okej nek ti je sa srecom…

David Inash

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam ovu zalbu Prihvatiti
  • ID 36584 ce biti kaznjen za Pravilo dogadjaja 1.7. ( Morate snimati svaki event sa krugom i cuvati ga 48h)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom