Vrijeđa me u OOC chat-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!isto kako si pametan i za prvu zalbu pa je Approved...Opet isto radi... MGas na discord si, pov ti je prekratak da bi se videla cela situacija zasto sam ja tebe psovao u OOC, i dodatno samo sam ti reko da si pickica jer si nas ispoubijao zbog panela, dakle fali POV detaljan, a i nije neka uvreda da si pickica jer je to cinjenica cim kacis za jednu malu uvredu... Administracijo, ukoliko je to toliko opasno i gresno sto sam mu reko da je pickica, sto se vidi U 30sec POV, onda me mjutajte jer ja ovo ne vidim kao preveliku gresku. (A tebe brate sto si iskompleksiran pa nas na svaki sekund kacis mene i moje iz fama, molim te malo se smiri i javi se ig ako ne mozes da razvijes dobar RP da ti pomognem ) .....LP![]()
Molim te da u ovoj zalbi pises o ovoj a ne o nekoj prosloj, a to sto si kompleksas pa se bavis samo drugim ljudima na svaki sekund i kacis ih za sta stignes, to je drugo, a sto se tice te zalbe, kaznu si dobio samo ti i drug koji ti je regular brojijo... Administracijo valjda vam je jasno o kakvom se igracu radi, molim vas resavajte ovo, valjda nije neka uvreda sto sam mu reko da je pickica, bez objasnjenja sta je bilo pre i posleisto kako si pametan i za prvu zalbu pa je Approved...
Kacit cu kad glumis mafiu a pesak siMolim te da u ovoj zalbi pises o ovoj a ne o nekoj prosloj, a to sto si kompleksas pa se bavis samo drugim ljudima na svaki sekund i kacis ih za sta stignes, to je drugo, a sto se tice te zalbe, kaznu si dobio samo ti i drug koji ti je regular brojijo... Administracijo valjda vam je jasno o kakvom se igracu radi, molim vas resavajte ovo, valjda nije neka uvreda sto sam mu reko da je pickica, bez objasnjenja sta je bilo pre i posle
Sta je ponestalo argumenata, pa smo poceli da se vredjamo i na forumu....Admini molim vas vise resavajte ovoKacit cu kad glumis mafiu a pesak si
hahahha najaci si tiSta je ponestalo argumenata, pa smo poceli da se vredjamo i na forumu....Admini molim vas vise resavajte ovo
Nemas vise argumenata da kazes nista pa pises gluposti, dete jedno smiri sehahahha najaci si ti
Druze 4k id i neznas da rp-as ja da sam admin ja bi te osobno perma banovo za konstantno al eto neda mi se i za to da te kacim dovoljno je da se malo naucis pametiNemas vise argumenata da kazes nista pa pises gluposti, dete jedno smiri se
Sine moj ja kad sam rp-ao na grandu ti nisi pojma imao sta je kompjuter, zato prekini sa glupostima na forumu i pusti admine da odluce i shvate kolko si iskompleksiranDruze 4k id i neznas da rp-as ja da sam admin ja bi te osobno perma banovo za konstantno al eto neda mi se i za to da te kacim dovoljno je da se malo naucis pameti