Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59760
Players nickname
Alen Makedonut
Suspect ID
4563
Date of violation
Apr 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/yoQdrC9mAhs

Djole__00

Player
Player
Opet isto radi... MGas na discord si, pov ti je prekratak da bi se videla cela situacija zasto sam ja tebe psovao u OOC, i dodatno samo sam ti reko da si pickica jer si nas ispoubijao zbog panela, dakle fali POV detaljan, a i nije neka uvreda da si pickica jer je to cinjenica cim kacis za jednu malu uvredu... Administracijo, ukoliko je to toliko opasno i gresno sto sam mu reko da je pickica, sto se vidi U 30sec POV, onda me mjutajte jer ja ovo ne vidim kao preveliku gresku. (A tebe brate sto si iskompleksiran pa nas na svaki sekund kacis mene i moje iz fama, molim te malo se smiri i javi se ig ako ne mozes da razvijes dobar RP da ti pomognem ) .....LP :D

Alen Makedounat

Player
Player
Opet isto radi... MGas na discord si, pov ti je prekratak da bi se videla cela situacija zasto sam ja tebe psovao u OOC, i dodatno samo sam ti reko da si pickica jer si nas ispoubijao zbog panela, dakle fali POV detaljan, a i nije neka uvreda da si pickica jer je to cinjenica cim kacis za jednu malu uvredu... Administracijo, ukoliko je to toliko opasno i gresno sto sam mu reko da je pickica, sto se vidi U 30sec POV, onda me mjutajte jer ja ovo ne vidim kao preveliku gresku. (A tebe brate sto si iskompleksiran pa nas na svaki sekund kacis mene i moje iz fama, molim te malo se smiri i javi se ig ako ne mozes da razvijes dobar RP da ti pomognem ) .....LP :D
isto kako si pametan i za prvu zalbu pa je Approved...

Djole__00

Player
Player
isto kako si pametan i za prvu zalbu pa je Approved...
Molim te da u ovoj zalbi pises o ovoj a ne o nekoj prosloj, a to sto si kompleksas pa se bavis samo drugim ljudima na svaki sekund i kacis ih za sta stignes, to je drugo, a sto se tice te zalbe, kaznu si dobio samo ti i drug koji ti je regular brojijo... Administracijo valjda vam je jasno o kakvom se igracu radi, molim vas resavajte ovo, valjda nije neka uvreda sto sam mu reko da je pickica, bez objasnjenja sta je bilo pre i posle

Djole__00

Player
Player
i kad smo vec kod vredjanja, reko je da sam balavac i da mu popusim kurac, na discordu, kad vec pricamo o OOC vredjanju....Imajte i to u vidu...

Alen Makedounat

Player
Player
Molim te da u ovoj zalbi pises o ovoj a ne o nekoj prosloj, a to sto si kompleksas pa se bavis samo drugim ljudima na svaki sekund i kacis ih za sta stignes, to je drugo, a sto se tice te zalbe, kaznu si dobio samo ti i drug koji ti je regular brojijo... Administracijo valjda vam je jasno o kakvom se igracu radi, molim vas resavajte ovo, valjda nije neka uvreda sto sam mu reko da je pickica, bez objasnjenja sta je bilo pre i posle
Kacit cu kad glumis mafiu a pesak si

Alen Makedounat

Player
Player
Nemas vise argumenata da kazes nista pa pises gluposti, dete jedno smiri se
Druze 4k id i neznas da rp-as ja da sam admin ja bi te osobno perma banovo za konstantno al eto neda mi se i za to da te kacim dovoljno je da se malo naucis pameti

Djole__00

Player
Player
Druze 4k id i neznas da rp-as ja da sam admin ja bi te osobno perma banovo za konstantno al eto neda mi se i za to da te kacim dovoljno je da se malo naucis pameti
Sine moj ja kad sam rp-ao na grandu ti nisi pojma imao sta je kompjuter, zato prekini sa glupostima na forumu i pusti admine da odluce i shvate kolko si iskompleksiran

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 4563 ce dobiti kaznu za GP 3.1.
ID 59760 ce dobiti kaznu za MG.

OOC vredjanje je strogo zabranjeno.
Igrac vam je napisao nesto OOC i vise mu odgovorili IC cime ste prekrsili pravilo MG.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom