Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Possible cheats,CR,PG,6.15 I id: 70238 , 53212

Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
70238 , 53212
Date of violation
Apr 3, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=2hqcwfi5MwI

B0jke

Player
Player
sve u pov ... 65814 im je brojao dok su oni udarali autom tako da za njega ne znam bio je daleko tako mi je rekao...
53212 udara autom ubija me kasnije bez brojanja, kako ubija lika je sumnja da igrač ima cheat
70238 udara autom i priča mrtav
dok sam jurio 53212 pucao sam u igrača 61561 nadam se da ga nisam ja ubio pošto nije pisalo DEAD mislio sam da je to igrač 53212

Last edited:

Ady Swayze

Sigma
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 65814 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15 (na 0;23sec kada si ustao a ni nisi imao ni vremena nitije moguce da si mu odbrojao, a nisi ni ranije + zahtjev, + na 1:01sec)
ID 70238 ce biti kaznjen za PowerGaming (PG) (ne mozes pricati dok si mrtav)
ID 53212 ce biti kaznjen za Vehicle Deathmatch (VDM) + Generalno Pravilo 6.15 (ubijanje bez zahtjeva i brojanja)
ID 23807 ce biti kaznjen za MetaGaming (MG) (koristio si discord za komunikaciju ingame na pocetku videa)
(Nedovoljno dokaza/nista sumnjivo kod igraca 53212 za cheat)

(Metagaming (MG) -
Korištenje informacija koje ste dobili s načina izvan karaktera i njihovo korištenje u znaku. npr. Korištenje privatnih poruka kako biste prijatelju rekli da je vaš lik u nevolji na određenom mjestu. Poticanje nekoga na metaigru također je protiv pravila. To uključuje emocionalne informacije za koje drugi ljudi trenutno nemaju razloga znati - vaša /ja i /vaša djela ne bi smjela navesti ono što drugi ne mogu vidjeti, čuti, dodirnuti, namirisati ili okusiti. Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.)

(Vehicle Deathmatch (VDM) - Gaženje i udaranje ljudi sa bilo kojom vrstom prijevoza je strogo kažnjivo!)

(Powergaming (PG) -
Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga.)

(G.P.6.15 - Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom