Ovaj mi igrac unistava rp redovno i zelim da se razmatra jel treba da bude kaznjen, lp!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisam krsio pravilo dugo tako da sve pada u vodu to sto si se naljutio sto sam te hapsio to je drugoOvaj mi igrac unistava rp redovno i zelim da se razmatra jel treba da bude kaznjen, lp!
Ma da superma ne nije samo zbog hapsenja dodjes niko nista neuradi ti dosjes vezea me i hapsia
Za tvoju inf Adim je pogresio i kazna je skinuta dobar pokusajVuk kacim zato jer sam primjetio da krsite igracima roleplay, također si danas kao FIB-ov agent poslan za FearRP, što i samo znači da nisi dovoljno mentalno sposoban da roleplayaš na razini kako bi drugi igrači imali dobru RP atmosferu.
Dokaz o tvojoj nezrelosti imam u sljedečem pov-u:
au…Za tvoju inf Adim je pogresio i kazna je skinuta dobar pokusajsamo ti je zao sto si BL pusa
![]()
vazi vidjet cemoZa tvoju inf Adim je pogresio i kazna je skinuta dobar pokusajsamo ti je zao sto si BL pusa
![]()
kako jedva cekam da bude Aldin Verstapen Black List Viktor Angel 31146 razlog Konstantno krsenje pravilavazi vidjet cemo![]()
Ae videcemo i nisam ja viktor i da imam twink tako da dzaba ti ovo sv hahahkako jedva cekam da bude Aldin Verstapen Black List Viktor Angel 31146 razlog Konstantno krsenje pravila
ahhah pa djabe ako imas twink bl dobijes na oba accAe videcemo i nisam ja viktor i da imam twink tako da dzaba ti ovo sv hahah
Nedobija se BL za ovo srceahhah pa djabe ako imas twink bl dobijes na oba acc
kada dobijas za konstantno dobijes na oba akaunta perma banNedobija se BL za ovo srce
Nope nekad dobije 14 dana pa 30 pa 60 i tek onda perma sad i ako dobijem a necu dobicu na 14 dana tako da placikada dobijas za konstantno dobijes na oba akaunta perma ban