Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Konstantno Krsenje Pravila I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38971
Players nickname
Dare Domaja
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 3, 2025
Time
10:28
Proofs
https://imgur.com/a/JPo7NdH

dare

Player
Player
Poštovani Mujo Simba,Abraham Elkhabib i Aldin Verstappen. Želim da se izvinim zbog svog ponašanja koje je rezultiralo banovanjem na grandu.Svesno sam prekršio pravila igre.Bio sam nestrpljiv i nisam razmisljao o posledicama svojih postupaka na zajednicu i samu igru. Znam da sam pokazao nedostatak poštovanja prema pravilima i drugim igračima, i duboko žalim zbog toga. Razumem da moja akcija nije bila u skladu sa standardima igre, i u buduće ću se truditi da ne krsim pravila i da se odgovornije ponašam. Iako sam svestan da je moje ponašanje izazvalo posledice, nadam se da ćete razmotriti moju molbu za ukidanje bana i dati mi šansu da popravim svoje postupke,ja sam 30k id i da sam prekrsio toliko pravila, a ima 60k id a imaju upola toliko prekrsenih pravila. Hvala na razumevanju. PRIHVATAM MONEY WIPE

dare

Player
Player
dragi Abraham Elkhabib ja bih vas zamolio da mi prihvatite zalbu posto svestan sam sta sam uradio
ja cu se maxsimalno potruditi da ne krsim pravila ovog prekrasnog projekta i meni bi to puno znacilo i KAJEM se zbog toga sta sam uradio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom