Ovaj igrač uz žalbe koje ču predložiti (Approved) ima PUNO ingame kazna i to u zadnje vrijeme, i to nisu OFFTOP u CC nego FearRP, FailRP, CL, 6.15... i takve stvari koje stvarno uništavaju RolePlay drugim igračima.
Molim da se žalba pravedno pregleda, stavio sam večinu forum kazna ovde, ali ih ima ingame itekako..
Lijep pozdrav i hvala na pregledu žalbe!
Molim da se žalba pravedno pregleda, stavio sam večinu forum kazna ovde, ali ih ima ingame itekako..
Lijep pozdrav i hvala na pregledu žalbe!
Approved - G.P. 6.24 I 64793
Sve se vidi na pov mi se sudarimo i ja sam hteo da iz rp-am sudar ali ne on mene ubija resite ga molim vas!
gta5grand.com
Approved - P.D 5.11 I 31146
Pov, juce sam takodje okacio zalbu za isto pravilo , tako da je ovo druga verbalna odnosno warn za fib
gta5grand.com
Approved - MG | 31146
Magnesium se dobija iz različitih prirodnih izvora, najčešće iz minerala poput dolomita i magnezita, kao i iz morske vode. Proces proizvodnje magnezijuma najčešće uključuje elektrohemijsku redukciju, koja se izvodi na sledeći način: Izvlačenje iz morske vode Elektroliza Termalna redukcija...
gta5grand.com
Approved - Baitng+G.P. 6.15 I 33702,59123
Na povu se vidi kako brojim igracu 33702 da izadje iz dvorista nakon toga un se vraca i ulazi i izlazi u dvoriste i samim tim bejta. Nakon toga kad sam izbrojao poceli su da me pucao bez da sam ja prvi pucao i bez da su oni meni brojali u pitanju su igraci pod id-em 33702 i 59123. Nadam se...
gta5grand.com
Approved - CR, CB, MG | 49787, 31146, 42504
CR, CB 49787 CR, CB 31146 + bezi u green zone, nadjite pravilo CB 42054 "Smradu jedan ides na gradski" - Vredja nekoga ko je u policiji, klasican CB da izazove reakciju, bejtovanje.
gta5grand.com