Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59761
Players nickname
Alen Makedonut
Suspect ID
31146
Date of violation
Apr 4, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/hcX2T7D0bLs

Alen Makedounat

Player
Player
Ovaj igrač uz žalbe koje ču predložiti (Approved) ima PUNO ingame kazna i to u zadnje vrijeme, i to nisu OFFTOP u CC nego FearRP, FailRP, CL, 6.15... i takve stvari koje stvarno uništavaju RolePlay drugim igračima.

Molim da se žalba pravedno pregleda, stavio sam večinu forum kazna ovde, ali ih ima ingame itekako..
Lijep pozdrav i hvala na pregledu žalbe!

Vuk21

Player
Player
Ovaj igrač uz žalbe koje ču predložiti (Approved) ima PUNO ingame kazna i to u zadnje vrijeme, i to nisu OFFTOP u CC nego FearRP, FailRP, CL, 6.15... i takve stvari koje stvarno uništavaju RolePlay drugim igračima.

Molim da se žalba pravedno pregleda, stavio sam večinu forum kazna ovde, ali ih ima ingame itekako..
Lijep pozdrav i hvala na pregledu žalbe!

U zadnje vreme sam samo jednom prekrsio CL a u poslednjih mesec ipo ili 2 nijednu tako daa.... I ima ljudi koji imaju mnogo vise zalbi pa nisu banovani dobar pokusaj ali nece uspeti ni ovaj put.

Alen Makedounat

Player
Player
U zadnje vreme sam samo jednom prekrsio CL a u poslednjih mesec ipo ili 2 nijednu tako daa.... I ima ljudi koji imaju mnogo vise zalbi pa nisu banovani dobar pokusaj ali nece uspeti ni ovaj put.
Vazi, ce vidimo

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na razmatranju

Svaki naredni OffTopic dobit ce kaznu na forumu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom