Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appel konstantno krsenje pravila I Aldin Verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31146
Players nickname
Vuk AngeI
Administrators nickname
Aldin
Date
Apr 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/RHjgIe55fgo?si=BAWq9gQy6hSKpkEA

Vuk Angel

Server Administrator
Server Administrator
Postovana administracijo dobio sam ban za konstatno krsenje pravila. Ja u psolednjih mesec dana sam se trudio da nekrsim pravila i nisam krsio da pre neki dan kad sam dobio za cl, jako mi je zao sto sam krsio pravili i necu vise da krsim. Ako moze druga sansa bio bih vam mnogo zahvalan. Ja va ngranda nemam nikog majke me nevoli cale me ostavio a drugare nemam, u grandu sma pronasao mir, pravila sam krsio kad me neko iznerivara i tada nsiam ni bio svestan sta radim zbog besa i tuge i to ali se sad trudim da nekrsim i necu vise niakd obecavam. Da li mzoete da mi smanjite kaznu na 14 25 dana ili koliko god samo nemojte permu hvala ca ncitanju i prihvaticu svaki odgovor, ponavljam jako mi je zao i ako mi budete dali drugu sansu necu krsiti praila,

Vuk Angel

Server Administrator
Server Administrator
Postovana administracijo dobio sam ban za konstatno krsenje pravila. Ja u psolednjih mesec dana sam se trudio da nekrsim pravila i nisam krsio da pre neki dan kad sam dobio za cl, jako mi je zao sto sam krsio pravili i necu vise da krsim. Ako moze druga sansa bio bih vam mnogo zahvalan. Ja va ngranda nemam nikog majke me nevoli cale me ostavio a drugare nemam, u grandu sma pronasao mir, pravila sam krsio kad me neko iznerivara i tada nsiam ni bio svestan sta radim zbog besa i tuge i to ali se sad trudim da nekrsim i necu vise niakd obecavam. Da li mzoete da mi smanjite kaznu na 14 25 dana ili koliko god samo nemojte permu hvala ca ncitanju i prihvaticu svaki odgovor, ponavljam jako mi je zao i ako mi budete dali drugu sansu necu krsiti praila, Ispravka
I da nikad nisam krsio pravilo nekol vece i na ovom acc sam samo jednom dobio ban 7 dana za 3 warna

Vuk Angel

Server Administrator
Server Administrator
I da nikad nisam krsio pravilo nekol vece i na ovom acc sam samo jednom dobio ban 7 dana za 3 warna
Ako mozete da mi drugu sansu isporistio bih je i bas bi bio zahvalan

Alen Makedounat

Player
Player
Postovana administracijo dobio sam ban za konstatno krsenje pravila. Ja u psolednjih mesec dana sam se trudio da nekrsim pravila i nisam krsio da pre neki dan kad sam dobio za cl, jako mi je zao sto sam krsio pravili i necu vise da krsim. Ako moze druga sansa bio bih vam mnogo zahvalan. Ja va ngranda nemam nikog majke me nevoli cale me ostavio a drugare nemam, u grandu sma pronasao mir, pravila sam krsio kad me neko iznerivara i tada nsiam ni bio svestan sta radim zbog besa i tuge i to ali se sad trudim da nekrsim i necu vise niakd obecavam. Da li mzoete da mi smanjite kaznu na 14 25 dana ili koliko god samo nemojte permu hvala ca ncitanju i prihvaticu svaki odgovor, ponavljam jako mi je zao i ako mi budete dali drugu sansu necu krsiti praila,
Imali smo malo nesuglasica, momak je dobar i mislim da zaslužuje da dobije šansu da igra i da svi zajedno uživamo u ovako prekrasnom projektu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom