Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33966
Players nickname
Mihajlo Sitic
Suspect ID
64823
Date of violation
Apr 5, 2025
Time of violation
19:34
Proofs
https://streamable.com/8rvjds

Mihajlo Sitic

Player
Player
igrac ID 64823 je iz cista mira krenuo da puca na policiju bez brojanja nakon zavrsetka racije na black market i nakon sto sam mu rekao da cu ga okaciti rekao mi je nesto jako uvredljivo prema mojoj majci.

Max Payne

Player
Player
Mnogo ti znas mutavi idiote, prvo su ubili AFK lika koji sedi u kolima, a potom obijali gepeke njih dvojica sami, sta se ti mesas koju pizdu materinu? Al kune ti se cica usrao si motku.

Max Payne

Player
Player
Tek sada vidim ovaj, snimak pa ti sedis i mljackas tu i guras nos (uskoro slomljen) gde mu nije mesto, kako ces da skupljas polomljene zube sa polomljenim prstima nisi ni svestan.

Mihajlo Sitic

Player
Player
Mnogo ti znas mutavi idiote, prvo su ubili AFK lika koji sedi u kolima, a potom obijali gepeke njih dvojica sami, sta se ti mesas koju pizdu materinu? Al kune ti se cica usrao si motku.
molio bih i ovo da se kazni! I zasto bi mene trebalo da zanima sta su oni radili ranije? Ti nemas pravo posle ko zna koliko da njima dolazis i pucas tek tako i jos najgore ti meni dodjes i vredjas majku, pa ko si ti da to radis??

Max Payne

Player
Player
molio bih i ovo da se kazni! I zasto bi mene trebalo da zanima sta su oni radili ranije? Ti nemas pravo posle ko zna koliko da njima dolazis i pucas tek tako i jos najgore ti meni dodjes i vredjas majku, pa ko si ti da to radis??
ma sve sto kazes samo nanosi jos vecu stetu tvojoj glavi.

Mihajlo Sitic

Player
Player
Tek sada vidim ovaj, snimak pa ti sedis i mljackas tu i guras nos (uskoro slomljen) gde mu nije mesto, kako ces da skupljas polomljene zube sa polomljenim prstima nisi ni svestan.
Draga administracijo, ja bih vas zamolio da strogo kaznite ovog igraca jer ove IRL pretnje su presle svaku meru!

Max Payne

Player
Player
Draga administracijo, ja bih vas zamolio da strogo kaznite ovog igraca jer ove IRL pretnje su presle svaku meru!
Ma koje pretnje cista realnost, koja ceka gnjide nalik tebi. To ti je neizbezno samo kada se budes odlebio od stolice i tog mljackanja, mljacka ce ti lobanja prvi put kad progovoris u normalan svet.

Mihajlo Sitic

Player
Player
Ma koje pretnje cista realnost, koja ceka gnjide nalik tebi. To ti je neizbezno samo kada se budes odlebio od stolice i tog mljackanja, mljacka ce ti lobanja prvi put kad progovoris u normalan svet.
kad budes naucio u igrici da postujes pravila javi se, tu mi nesto na forumu pretis da ce mi polomis sve i svasta a jel ti razumes da mozes ozbiljnu robiju da dobijes za to? I za pretnje mogu da te prijavim, cisto informativno ti kazem

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno!

ID 64823 će dobiti kaznu za G.P 3.2 (Zabranjeno vrijeđanje rodbine)

ZATVORENO!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom