Sve u pov pucali su me bez ikakve rp situacije samo da bi me ubili i otisli.Nit su me robali nit su bili sa ovima sto me gaze na pocetku snimka
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!imamo pov kako ti brojimo da stanes radi hitman ubistva (bounty) ti nisi stao pa te kolega krenuo pucatiSve u pov pucali su me bez ikakve rp situacije samo da bi me ubili i otisli.Nit su me robali nit su bili sa ovima sto me gaze na pocetku snimka
i jos si ti opukao metak u mog kolegu id 41968 bez ikakvog razloga na pocetku, pitanje jedno, jel ti kacis sebe ili nas?Sve u pov pucali su me bez ikakve rp situacije samo da bi me ubili i otisli.Nit su me robali nit su bili sa ovima sto me gaze na pocetku snimka
Dobro vece ja sam kolega, imali smo bounty na vama gospodine izbrojano je to sto je vama krug mali i vi bezite u krug nismo mi krivi,a pravilo za baunti je ispunjeno kacis samim tim i sebe jer si zapucao na mene, prijatno vece administracijo.Sve u pov pucali su me bez ikakve rp situacije samo da bi me ubili i otisli.Nit su me robali nit su bili sa ovima sto me gaze na pocetku snimka