Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66888
Players nickname
Vili Man
Suspect ID
33966,41968
Date of violation
Apr 5, 2025
Time of violation
23:02
Proofs
https://youtu.be/AA4sSjaHiUc

Salamicapodrigusica

Player
Player
Sve u pov pucali su me bez ikakve rp situacije samo da bi me ubili i otisli.Nit su me robali nit su bili sa ovima sto me gaze na pocetku snimka

Gazim Squipe

Player
Player
Sve u pov pucali su me bez ikakve rp situacije samo da bi me ubili i otisli.Nit su me robali nit su bili sa ovima sto me gaze na pocetku snimka
Dobro vece ja sam kolega, imali smo bounty na vama gospodine izbrojano je to sto je vama krug mali i vi bezite u krug nismo mi krivi,a pravilo za baunti je ispunjeno kacis samim tim i sebe jer si zapucao na mene, prijatno vece administracijo.

Salamicapodrigusica

Player
Player
Ma ja sam brojao drugim licima koja su me gazila kao sto se cuje to sto pricate ja uopste nisam imao nameru na vas pucati kao sto se vidi na snimku produzio sam i zapucao onoga koga sam jurio taj metak u branik vaseg auta je bila slucajnost jer ste se nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme a koliko vidim i za MG ste dobili tako da krsite pravila non stop zakljucak.Ja sam samo cuo baci 5 4 1 i tras ubili ste me iz cista mira okacite snimak i vi i to je to nema problema ali ja vas nisam cuo za tog Hitmena nista kao sto se vidi u pov.

Deda Goxx

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda zalbe odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
Igraci ID 33966 i ID 41968 dobice kaznu za G.P 6.15
Obrazlozenje: Iako je odbrojano 5 sekundi, morali ste navesti i razlog (bounty) u ovom slucaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom