Povlačim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Unistava zabavu jer dajemo i on i ja svaki put 2 od 2Postovana administracijo zamolicu ako moze detaljno da se pregleda ova zalba naime Blacklistani igrač Zhica koji je banovan na mainu acc 11510 igra na acc 50912 sa cheatom igra turfove i danas je imao preko 1000 damage sa preko 50% hitova on trenutno koristi voice changer in game ne sme jednu reč da prigovori takodje je napravio novi discord i nazvao se Ahmad kao i sto se zove in game Ahmad One ja bih vas zamolio da se ovaj igrač reši jer ovakvi igrači uništavaju zabavu.
zhica bvate sto ne kavevas kad ti kazemPostovana administracijo zamolicu ako moze detaljno da se pregleda ova zalba naime Blacklistani igrač Zhica koji je banovan na mainu acc 11510 igra na acc 50912 sa cheatom igra turfove i danas je imao preko 1000 damage sa preko 50% hitova on trenutno koristi voice changer in game ne sme jednu reč da prigovori takodje je napravio novi discord i nazvao se Ahmad kao i sto se zove in game Ahmad One ja bih vas zamolio da se ovaj igrač reši jer ovakvi igrači uništavaju zabavu.
Znam brate ne bi ja reportao nek izbaci cheat i sve je resenoigrajte igricu buraz sto imate potrebu da se svi reportate sve se resava reportom..
winate 1 turf i pisete ez , naredna 4 izgubite i naljutite se i odma reportoviPostovana administracijo zamolicu ako moze detaljno da se pregleda ova zalba naime Blacklistani igrač Zhica koji je banovan na mainu acc 11510 igra na acc 50912 sa cheatom igra turfove i danas je imao preko 1000 damage sa preko 50% hitova on trenutno koristi voice changer in game ne sme jednu reč da prigovori takodje je napravio novi discord i nazvao se Ahmad kao i sto se zove in game Ahmad One ja bih vas zamolio da se ovaj igrač reši jer ovakvi igrači uništavaju zabavu.
Nije do menewinate 1 turf i pisete ez , naredna 4 izgubite i naljutite se i odma reportovi
![]()
Postovana administracijo zamolicu ako moze detaljno da se pregleda ova zalba naime Blacklistani igrač Zhica koji je banovan na mainu acc 11510 igra na acc 50912 sa cheatom igra turfove i danas je imao preko 1000 damage sa preko 50% hitova on trenutno koristi voice changer in game ne sme jednu reč da prigovori takodje je napravio novi discord i nazvao se Ahmad kao i sto se zove in game Ahmad One ja bih vas zamolio da se ovaj igrač reši jer ovakvi igrači uništavaju zabavu.