Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69639
Players nickname
Jefta Reyli
Suspect ID
10124
Date of violation
Apr 6, 2025
Time of violation
23:57
Proofs
https://youtu.be/jXoxjIiLRf0

jefta

Player
Player
Postovana administracijo naime drugar je kupio familiju i pozvao nas ( ID 69639, ID 69645) da budemo HC u familiji, prihatili smo to. Ja sam ulozio 14 miliona a drugar 6mil. Dogovorili smo se da nam vrati pare i auta koja smo mu dali da mu pomognemo oko familije. Posle nekog vremena familija je krenula da se raspada i mi smo se dogovorili sa doticnim igracom 10124 da nam vrati sve to. Onda je stalno posle toga odlagao da nam vrati nase stvari , mi smo ga molili na discordu da nam vrati ali on je tvrdio da ce posle toga nam dati nase stvari kad proda familiju, dok je trazio kupca za familiju izbegavao je svaki kontakt sa nama dvojicom. Posle prodaje familije igrac je rekao da ide da obavi nesto i posle toga da se nadjemo na parkingu da nam vrati sve sto nam duguje. Mi smo cekali oko 10-ak min da on dodje i kada smo naisli na njega igrac je magicno nestao. Molim da ovaj igrac bude sankcionisan sa najstrozijom kaznom jer unistava RP iskustvo...
(nakon svega kad smo ga videli blokirao nas je na discordu i izbacio iz servera i nikakav kontakt nemamo vise sa njim)
(najvazniji su kraj i pocetak videa)
Hvala na paznji❤️

Last edited:

ackez maricc

Player
Player
dobar dan svima ,Zeleo bih da se oglasim povodom ovog slucaja JA NEVIDIM kada ste meni dali pare ,bar ja nisam uocio U ovom snimku
gospodine DEDA GOXX da li mogu znati ,na kontu cega ste utvrdili KAZNU VDM, Zeleo bih brz odgovor hvala u napred...........
doticni vasilije bices kacen za vredjanje clanova porodice Zasto to niste snimili momci
to je grupa 3 MOMAKA koja MGAJU i dogovaraju se o svemu i namestanju . Srdacan pozdrav .

Vasilije1205

Player
Player
dobar dan svima ,Zeleo bih da se oglasim povodom ovog slucaja JA NEVIDIM kada ste meni dali pare ,bar ja nisam uocio U ovom snimku
gospodine DEDA GOXX da li mogu znati ,na kontu cega ste utvrdili KAZNU VDM, Zeleo bih brz odgovor hvala u napred...........
doticni vasilije bices kacen za vredjanje clanova porodice Zasto to niste snimili momci
to je grupa 3 MOMAKA koja MGAJU i dogovaraju se o svemu i namestanju . Srdacan pozdrav .
Da vidim snimak gde sam ti vredjao porodicu?

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite sve dokaze koje imate a mogu biti npr. i pov ukoliko imate pov dogovaranja da napravite familiju i sklapanja dogovora kao i videe kada ste prebacivali stvari i auta uz dogovor kasnijeg vracanja itd.

Za dostavljanje dokaza imate 12 sati

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
Svaki OffTop nakon ove poruke ce biti kaznjen!

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
ODBIJENO

-Zahtjev admina nije ispunjen u datom vremenskom roku-

(Nedovoljno dokaza za skam, ako ga je bilo onda bolje pazite u buduce da ponovo nedodje do istog)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom