Postovana administracijo naime drugar je kupio familiju i pozvao nas ( ID 69639, ID 69645) da budemo HC u familiji, prihatili smo to. Ja sam ulozio 14 miliona a drugar 6mil. Dogovorili smo se da nam vrati pare i auta koja smo mu dali da mu pomognemo oko familije. Posle nekog vremena familija je krenula da se raspada i mi smo se dogovorili sa doticnim igracom 10124 da nam vrati sve to. Onda je stalno posle toga odlagao da nam vrati nase stvari , mi smo ga molili na discordu da nam vrati ali on je tvrdio da ce posle toga nam dati nase stvari kad proda familiju, dok je trazio kupca za familiju izbegavao je svaki kontakt sa nama dvojicom. Posle prodaje familije igrac je rekao da ide da obavi nesto i posle toga da se nadjemo na parkingu da nam vrati sve sto nam duguje. Mi smo cekali oko 10-ak min da on dodje i kada smo naisli na njega igrac je magicno nestao. Molim da ovaj igrac bude sankcionisan sa najstrozijom kaznom jer unistava RP iskustvo...
(nakon svega kad smo ga videli blokirao nas je na discordu i izbacio iz servera i nikakav kontakt nemamo vise sa njim)
(najvazniji su kraj i pocetak videa)
Hvala na paznji
(nakon svega kad smo ga videli blokirao nas je na discordu i izbacio iz servera i nikakav kontakt nemamo vise sa njim)
(najvazniji su kraj i pocetak videa)
Hvala na paznji

Last edited: