Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60075
Players nickname
Jakica Sopranoo
Suspect ID
74186
Date of violation
Apr 8, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Ed3HWfpVvLg

Sopranoo

Player
Player
Opet nam se pojavio ban eveder i citer Cezar Reyli....
To je igrac sa ove zalbe i na njoj su navedeni svi njegovi banovani nalozi: Rejected - G.P. 1.4 I 58810
A sad opet ban eveda i cituje na nalogu 74186.
Provjerite logove jer istom tom igracu pomaze familija Reyli, a koliko ja znam strogo je kaznjivo pomagati citerima i ban evederima pa bi bilo uredu da snose posljedice.

Last edited:

Cez Reyli

Player
Opet nam se pojavio ban eveder i citer Cezar Reyli....
To je igrac sa ove zalbe i na njoj su navedeni svi njegovi banovani nalozi: Rejected - G.P. 1.4 I 58810
A sad opet ban eveda i cituje na nalogu 74186.
Provjerite logove jer istom tom igracu pomaze familija Reyli, a koliko ja znam strogo je kaznjivo pomagati citerima i ban evederima pa bi bilo uredu da snose posljedice.
lol tisi sine prso svaki lik sam ti ja bas ti falim a😂

Cez Reyli

Player
Znamo da si to ti, lagano, znamo i da koristis cit kojim si moj ammo car bacio pred sahp da ga zapljene i tako, znam ja dosta toga samo cekaj da dokazi dodju, pomalo...

A sa ovim screenovima se javi kad maknes cheat hahahahha
HAHAHAHA jaooo ma ne ja kazem tisi poludeo majkemi, nisam ti ja martin da ban evejdujem i da koristim cit neko samo sam jednostavno tata citaj komentare u montazu pa bice ti jasno : ) pc check nisu nasli nista u komp u mozes da pitas slobodno admina da ti potvordi bio sam kazjnen discord server de je tamo bilo izlegalni reduxi tako da uzivaj. I’m just Goat tako kaze i noski :

Sopranoo

Player
Player
HAHAHAHA jaooo ma ne ja kazem tisi poludeo majkemi, nisam ti ja martin da ban evejdujem i da koristim cit neko samo sam jednostavno tata citaj komentare u montazu pa bice ti jasno : ) pc check nisu nasli nista u komp u mozes da pitas slobodno admina da ti potvordi bio sam kazjnen discord server de je tamo bilo izlegalni reduxi tako da uzivaj. I’m just Goat tako kaze i noski :
Ma lagano, aim lock ti se na montazi vidi iz aviona,a to sto si djeci i fama dao 5k da lajkaju i komentiraju je druga prica...
Sto se acc tice, tjesi se, svaki tvoj acc koji napravis dobivam info i reportam odma ko i ovaj sada, jer nam citeri ne trebaju i nije im mjesto u gradu...
Ali opet te razumijem, nisi mogao podnjeti to da si izgubio 1v1 od mene pa si morao magicne ruke kupiti da bi me dobio..
U areni se hilas na dugme i govoris kako ne citujes, nemoj molim te meni te price prodavat, ipak sam ja deda ;)

Cez Reyli

Player
Ma lagano, aim lock ti se na montazi vidi iz aviona,a to sto si djeci i fama dao 5k da lajkaju i komentiraju je druga prica...
Sto se acc tice, tjesi se, svaki tvoj acc koji napravis dobivam info i reportam odma ko i ovaj sada, jer nam citeri ne trebaju i nije im mjesto u gradu...
Ali opet te razumijem, nisi mogao podnjeti to da si izgubio 1v1 od mene pa si morao magicne ruke kupiti da bi me dobio..
U areni se hilas na dugme i govoris kako ne citujes, nemoj molim te meni te price prodavat, ipak sam ja deda ;)
HAHAHAHHA da da platio i noksiju da komentarise i izgubio sam od tebe 1v1 jeste i imas sve info u gradu tako e samo se tesi prejak sam za tebe sine svati to svi znaju ko sam ja a tebe zajebavaju osvestise sine

Johny Abyss

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.

Igrac ne krsi Generalno Pravilo 1.4​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom