u dvoriste ulazi ne poznat lik na privatan posed i bez brojanja napada mene i druga bez brojanja to je vec fear rp
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A vi mene niste?gospodine vi ste kod nas usli u dvoriste i bez brojanja pucali
![]()
sa punim respektom mi smo vama prisli da brojimo i vi ste bez icega krenuli pucatA vi mene niste?
nesmes da stavis na main acc forum pa koristis nov jer si sisa najvecasa punim respektom mi smo vama prisli da brojimo i vi ste bez icega krenuli pucat
nije nego kad se pokusavam ulogovat na forum nece da me pustinesmes da stavis na main acc forum pa koristis nov jer si sisa najveca
Daj be nemoj da places,seres puno a ne znas ni zalbu da napises kako treba jos se kurcis po discordu i posle blokiras ko najveci picaknije nego kad se pokusavam ulogovat na forum nece da me pusti
jeste ja sam bio fear rpu dvoriste ulazi ne poznat lik na privatan posed i bez brojanja napada mene i druga bez brojanja to je vec fear rp