Ovaj igrač sa svojim kršenjem pravila, ima punoo ingame kazni, banujte ga!
Nek se uzme u obzir da je tako velik ID a toliko puno pravila je prekršio/krši!
ttps://gta5grand.com/forum/threads/877405/#post-3085668
Approved - PG | The Families (62301, 50754, 58359)
Uz sve ovo je vrlo toksičan, puca ljude po pijaci i slične stvari... Molim da ga se najstrože kazni!
Nek se uzme u obzir da je tako velik ID a toliko puno pravila je prekršio/krši!
Approved - GP6.15|62301
sve u pov.SNIMAO SAM SA NVIDIOM GAME BAR A NE SA OBS ILI SLICNO.Hvala na razumevanju.
gta5grand.com
Approved - UB , MK I 62301
Postovana administracijo , vidi se u POVu kako dotrcava lice 62301 dovrsava lice koga ja vracam u svest (ali jos ja mislim da pripada i zelenoj zoni posto je okolina banke) a UB posto je sleteo tj helikopter vidi se da je on vozac istog na putu sto krsi pravilo UBa
gta5grand.com
Approved - FAILRP I 62301
i ovde se sve vidi u povu covek koji radi u vladi bez korumpirane biografije radi sta hoce.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4 I 62301
Sve u pov covek dolazi do bloodsa i kaze ubacite moja dva druga i bicu vam taoc.
gta5grand.com
Approved - CL | 62301
Kriminalac je u celiji i fibov agent ga hapsi i odvezuje da bi kriminalac pozvao svog advokata i nakon odvezivanja kriminalac napusta grad u toku RP radnje. Sto je krsenje pravila
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I SPORTISTI
SVE U POV-U, TROJE IH PUCA DI NEBI SMJELI, TOCNIJE BEZ VALJANOG RAZLOGA PA MOLIM ADMINE DA OVE STO GLUME SVEMOGUCE KAZNE MAKSIMALNOM KAZNOM. I MOLIO BI DA SE SVAKI OFF TOPIC KAZNI. UNAPRIJED HVALA.
gta5grand.com
Approved - CR I 62301
Ja onde doso i stojim sa motorom i lik samo dodje od nikud i udari me autom i ode vidi se u povu
gta5grand.com
Approved - Generalno pravilo 6.15 | 62301
Doticni gospodin puca u mn bez ikakvog ubozorenja niti brojanja takodje bilo je vise naoruzanih lica sve se vidi u povu !! na kraju pova se vidi 6.15 Hvala na citanju.
gta5grand.com
Approved - Cheats | ID 62301
Dobar dan, zeleo bih da prijavim ovog igraca za koji mislim da hakuje. Na linku se sve vidi.
gta5grand.com
Approved - FEAR RP | ID 62301
ID 62301 krsi pravila, nema strah za zivot i kada mu je receno oduzeta komunikacija nije je sklonio.
gta5grand.com
Approved - GP 1.4 I 61638, 61256, 48013, 62301
Prije situacije oni su mene pucali po ghettu pa sam ja stao sa strane i poceo da pucam njih nazad i onda su oni pobjegli svih 4 u hq moje organizacije i ja sam im reko da imaju 5 sekundi da napuste i sve sam normalno izbrojo i onda je jedan poceo da me puca nazad i onda su se vratili njegovi i...
gta5grand.com
Approved - 6.15 | 62301
sve na POV. nije ni brojo, a i da je brojao ovo je black market tako da sam je sebe zajebao.
gta5grand.com
Uz sve ovo je vrlo toksičan, puca ljude po pijaci i slične stvari... Molim da ga se najstrože kazni!