By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U pov-u se vidi kako su igraci iz familije dosli nakon sto smo im ukrali panele te prekrsili nrl i poceli su da nam broje da izadjemo iz dvorista i kada su nam poceli brojati
a neces da pokazes delove u kojima ti pravila krsisPa vidi se da je pucalo njih vise a stavicu i pov od druga koji je bio tu pa da se lijepo vidi
Plesete?Valjda ti trebas da dostavis pov ako se zalis na mene.A i mene bi bilo sramota da vas 6/7 cuva panele ako ne i vise i da padnete od 2 covjeka,bolje izbrisi vam i poklopi se jel iskreno stvarno je sramota da vam fam jebe 2 lika.Dostavi pov gde ste uleteli i bez brojanja pobili sve nas dok stojimo ispred kuce i plesemo.
A pov je isecen tacno na minut i par sekundi jer je pre toga vrsio animacije nad mrtvim telom i provociorao nas 5 minuta...Dostavi pov gde ste uleteli i bez brojanja pobili sve nas dok stojimo ispred kuce i plesemo.
Brate animacije na mrtvom tijelu su animacije masturbiranja,plesanja ili pljuvanja na vama a ne ako neko sjedi pores tijela koje je BEZ SVIJESTI a ne koje je mrtvA pov je isecen tacno na minut i par sekundi jer je pre toga vrsio animacije nad mrtvim telom i provociorao nas 5 minuta...
Mogu da postavim pov protiv tvog a ne da se zalim na tebe ti i onako sam sebe self reportas hahahahhaBrate animacije na mrtvom tijelu su animacije masturbiranja,plesanja ili pljuvanja na vama a ne ako neko sjedi pores tijela koje je BEZ SVIJESTI a ne koje je mrtvpet kazem ukoliko imas pov zali se na mene
Evo ovde priznaje da je usao u fam i 2v7 pobio nas jer smo stajali bez oruzija a on nije ni brojao... nije zalba za svaku situaciju pogotovo kad sam sebe reportasPlesete?Valjda ti trebas da dostavis pov ako se zalis na mene.A i mene bi bilo sramota da vas 6/7 cuva panele ako ne i vise i da padnete od 2 covjeka,bolje izbrisi vam i poklopi se jel iskreno stvarno je sramota da vam fam jebe 2 lika.
A brate necemo da pricamo o tome kako ti krsis pravila onda psujes majku i oca preko twink-aAu si opasan nemoj molim te prepao sam se mogu ti dostaviti pov gdje se tacno vidi ko puca
Kolko ste vi jadni i bezposleni da klevetu i ovakve gluposti sirite? Ovo je strasno i zamolio bi da se kazni off topic na ovoj zalbiA brate necemo da pricamo o tome kako ti krsis pravila onda psujes majku i oca preko twink-a
Eto klk si glup da ne znas da je to tvoj lik i samo se pokloi zato sto si jadanKolko ste vi jadni i bezposleni da klevetu i ovakve gluposti sirite? Ovo je strasno i zamolio bi da se kazni off topic na ovoj zalbi