Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alex santos
Suspect ID
8464
Date of violation
Apr 8, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=StZcUAPRRac

THEbest

Player
Player
Poštovana administracijo, Želim da prijavim igrača sa ID-jem 8464 zbog kršenja pravila FailRP. Naime, nakon što smo ga podigli, on je iskoristio priliku da nas sve veže i puca na nas, umesto da postupi u skladu sa pravilima i pokuša regularno da nas uhapsi. Očigledno nije bio sposoban da to izvede na pravilan način, pa je pribegao nepravilnom ponašanju. Razumem da poznaje određeni broj administratora, ali se nadam da to neće uticati na vašu nepristrasnu odluku i da će pravila biti jednako primenjena na sve. Takođe bih zamolio da ne dobijem odgovor tipa "potrebno je duže POV", jer se na snimku jasno vidi celokupan tok situacije. Igrači dobijau kazne i na osnovu video zapisa kraćih od 5 sekundi, pa verujem da će i ovaj dokaz biti dovoljan.

Kačim ga za ovo vezivanje....

Danilo Geri

Player
Player
Poštovana administracijo, Želim da prijavim igrača sa ID-jem 8464 zbog kršenja pravila FailRP. Naime, nakon što smo ga podigli, on je iskoristio priliku da nas sve veže i puca na nas, umesto da postupi u skladu sa pravilima i pokuša regularno da nas uhapsi. Očigledno nije bio sposoban da to izvede na pravilan način, pa je pribegao nepravilnom ponašanju. Razumem da poznaje određeni broj administratora, ali se nadam da to neće uticati na vašu nepristrasnu odluku i da će pravila biti jednako primenjena na sve. Takođe bih zamolio da ne dobijem odgovor tipa "potrebno je duže POV", jer se na snimku jasno vidi celokupan tok situacije. Igrači dobijau kazne i na osnovu video zapisa kraćih od 5 sekundi, pa verujem da će i ovaj dokaz biti dovoljan.

Kačim ga za ovo vezivanje....
Pa ovo ti nije valdino bajo moj

THEbest

Player
Player
pa jeste bajo moj kao sto rekoh sad cete da ga branite ja to znam da ce admin odbiti snimak jer ovaj ne zna pravila al cisto da vide admini kako njihovi igraci grese i kazu boli ih kurac to znaci boli ih kurac za pravila servera al da vidite kako gresite pa placete

THEbest

Player
Player
Pa kakav je ovo snimak, nesto ti screen pomeren
ne pokusavaj da manipulises samnom snimam preko graficke sine nauci pravila malo ali ti danilo geri kad me vidis na parkingu u gta
znas da pricas lepo a sad ovde ga branis aj bezi

THEbest

Player
Player
Dovoljno je da se vidi da je napravio gresku tako da ti nisi admin a sad trazi drugare koji ce pokusati da ubede nekog admina da odbije zalbu ....

Danilo Geri

Player
Player
ne pokusavaj da manipulises samnom snimam preko graficke sine nauci pravila malo ali ti danilo geri kad me vidis na parkingu u gta
Ja da naucim pravila? A prekjuce u patroli kad ste lupali f1?

Popke

Player
Player
AHAHAHAHHAHAHAHAA sine bolje cuti okupao sam te na 1v4

THEbest

Player
Player
Approved - CL I DRAGON BALL Nije mnogo proslo od ovoga , cim padnes odmah f1 cl mafijo
ahahahah kao picka si to uradio zato smo uradili cl ne znas pravila jer ne mozes da igras po njima jer si nesposoban za to i nemas sta da komentarises ovo kad nisi u zalbi aj pali admine molim da se kazni ovaj sto nije u zalbi naveden ...

Popke

Player
Player
ahahahah kao picka si to uradio zato smo uradili cl ne znas pravila jer ne mozes da igras po njima jer si nesposoban za to i nemas sta da komentarises ovo kad nisi u zalbi aj pali admine molim da se kazni ovaj sto nije u zalbi naveden ...
kao picka ? sine vas 4 na mene i opet vas bacim na pod i onda opalite f1 i posle ja picka hahaha smesan si

Luka Jabuka

Bijem zeceve
Player
opasan si brateeee

Status
Not open for further replies.
Top Bottom