Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard | Patrik Vasquez

Rejected
Status
Not open for further replies.

Patrik Vasquez

ex. EMS Deputy Director
Player

Informacije:

Vaše ime IRL: Patrik
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 5-10h
Vaš Discord: vasquezza
Vaše ime u igri: Patrik Vasquez
Vaš ID: 53123
Dodatne informacije:
Lider za:
National Guard

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Bio sam dio
NG-a već duže vrijeme na ovom serveru, bio sam u dosta mandata. To je prva državna organizacija kojoj sam se pridružio, naučio pravila, dobio kazne. Mislim da je došlo vrijeme da postanem lider ove organizacije i dobijem šansu da napravimo još bolju i učinkovitiju organizaciju u Los Santosu. Bio sam HC u svakom mandatu, naučio puno stvari od ostalih lidera kao i stvari koje moraju da se promijene. Vjerujem da ja i moj tim možemo napraviti NG kakav dosad nitko nije ni pomislio.
Također, da bi organizacija bila dobra moraš imati neki plan i strategiju, moraš imati ljude koji znaju što rade, koji znaju pomoći svakome kome je potrebno, a ja mislim da imam takav tim.
Volio bih da vojska bude zapamćena i kao organizacija koju volim i volio bih da kolege surađuju s nama kao što bih ja s njima.
Svako će dobiti poziv po zaslugama, aktivnostima i sudjelovanju u akcijama. Napravit ćemo svakodnevne treninge koji će biti održani od strane mene ili ostalih
HC kako bismo poboljšali pucanje, reakciju pri napadu na ammorun konvoj, te kako se ponašati u takvim situacijama.
Još jedan razlog zašto želim postati
lider ove organizacije je zato što je po meni ovo jedna od najljepših organizacija koja je odvojena od ostalih državnih organizacija i ima obvezu da pomaže drugim organizacijama.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Naravno, prije svega želim da imamo savršen odnos sa svim državnim organizacijama u gradu kako bismo svi bolje funkcionirali. Ali najviše od svega bih volio organizirati vojnu paradu kako bismo pokazali građanima Los Santosa da ne brinu jer ih vojska čuva sa svim svojim raspoloživim sredstvima i mogu mirno spavati.
  2. Uveo bih da vojnici moraju nositi kameru na pancirima (večinu vremena imati upaljene kamerice zato što u večini slučajeva se desi da pri privođenju zaposlenici nemaju kamericu ili nije validna) jer je to po meni najvažnija stvar zbog čestih upada i pucnjave u NG-u.
  3. Dodao bih neke aktivnosti i zadatke koje HC daje nižim činovima i kada oni to uspješno obave, dobit će zasluženi rank up i neki bonus kako bi svima bilo zanimljivije.
  4. Pokušali bismo privući što više ljudi u vojsku jer bez nje je teška funkcionalnost drugih organizacija prvenstveno zbog oružja, moje mišljenje je da treba biti brojniji kako bismo pomogli svima i ostalim organizacijama.
  5. Ja i moja Visoka komanda bismo pokušali provjeravati kapije u svakom trenutku, da ne budu blokirane, da se ne spava na dužnosti, da svi budu spremni za upade, globale i napade na bazu.
  6. Svaka Visoka komanda koju budem ubacivao imat će svoje zaduženje ili zamjene ukoliko ti glavni nisu tu.
  7. Potrudili bismo se smanjiti toksičnost u organizaciji na minimum prema ostalim organizacijama i novim kolegama.
  8. Imali bismo sastanke svake nedjelje kako bismo vidjeli što kolegama treba, što im smeta, da li možemo nešto promijeniti itd.
  9. Dijelili bismo bonuse za aktivnosti na kapijama i akcijama.

Kodovi:

10-1 Svi članovi na liniju kod baraka
10-2 Negativno
10-3 Prekid sve komunikacije na radio
10-4 Potvrdno/Pozitivno
10-6 Zanemarite zadnji prenos
10-7 Odjava sa smene
10-8 Prijava na smenu
10-10 Pucnjava u toku
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Trenutno stanje
10-99 Završena situacija

Kod A Pad igre (crash)
Kod B F8+U

Jedinice:

Neke od jedinica koje bi uveo/vratio:

Jedinica Kobre (K) - 5 rankova

- Jedinica koja se upučuje na globale i lokale.
- Koristi heavy oružje kad je dozvoljeno.
- Jedinica koja je glavna kada je napad na vojnu bazu.
- Zaštita guvernera u vanrednim situacijama.

Vojna Policija (VP) - 5 rankova

- Jedinica koja patrolira po gradu i autoputu zove pomoc ako nadje nepravilnosti ili kolegu koji je van dužnosti bez dozvola višeg čina.
- Jedinica koja prati i zaštičuje konvoj kad se radi ammo-run
- Jedinica koja provjerava dali vojnici imaju medicinsko osiguranje i dozvolu za oružje, također provjeravat će gepeke zaposlenima.
- Ako je neki vojnik stavio auto da blokira kapiju ova jedinica to riješiti, kako i nepravilno parkirana privatna vozila zaposlenicima.

Specijalna-Snajperska Jedinica (SSJ) - 5 rankova

- Može da koristi helikoptere kao zračna podrška.
- Koristi snajpere.

Rankovi:

30. General
29. Zamenik Generala
28. Brigadni General (TopHC) 5 ljudi maksimum
27. General Major (HC)
26. Major (HC)
25. Komandant Kobre (Kobre) (HC)
24. Komandant VP (Vojna Policija)
23. Komandant SSJ (SSJ)
22. Zamenik Komandanta Kobre (Kobra)
21. Zamenik Komandanta VP (Vojna Policija)
20. Kapetan I Klase (Vojska)
19. Zamenik Komandanta SSJ (SSJ)
18. Kapetan (Vojska)
17. Kobra Elite (Kobre)
16. VP Senior (Vojna Policija)
15. Senior SSJ (SSJ)
14. Kobra Pripadnik (Kobre)
13. VP Pripadnik (Vojna Policija)
12. SSJ Regrut (SSJ)
11. Kobra Regrut (Kobre)
10. VP Regrut (Vojna Policija)
9. SSJ na obuci (Vojska)
8. Vojnik II Klase (Vojska)
7. Vojnik I Klase (Vojska) Rank koji je potreban da bi se prijavio za bilo koju jedinicu
6. Vojnik (Vojska)
5. Mladji Vojnik (Vojska)
4. Kadet (Vojska)
3. Vojni Rok (Vojska) Lica koja su dosla samo za vojnu legitimaciju
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h

Hvala na čitanju moje aplikacije, sretno svim ostalima!
Patrik Vasquez

Status
Not open for further replies.
Top Bottom