Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard | David Goat | 23980

Rejected
Status
Not open for further replies.

David Goat

Server Administrator
Server Administrator
Informacije
1. Vaše ime IRL David
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 6-7h
5. Vaš Discord david_36887
6. Vaše ingame ime David Goat
7. Vaš ID 23980

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. O meni i mojim iskustvima

Na ovom projektu sam već duže vreme i imam duboku strast prema state organizacijama pogotovo NG. Organizacija NG je imala ključnu ulogu u mom razvoju, bio sam najviše angažovan u njoj i ostavila je neizbrisiv trag u mom srcu. Zato bi mi mnogo značilo da postanem lider ove posebne organizacije. Takođe, imam iskustva kao zamenik jedne od najaktivnijih State organizacija na serveru kao sto je NG , što mi je omogućilo da razvijem efikasne strategije za vođenje i razvoj takvih timova.

Kroz svoje iskustvo u različitim drzavnim organizacijama, stekao sam uvid u sve aspekte njihovog funkcionisanja. Dobro poznajem pravila grada, kao i specifične zahteve za organizacije poput naše. Iako nisam previše strog, smatram da je izuzetno važno održavati red, disciplinu i poštovanje, jer to osigurava dugoročni uspeh i stabilnost.

2.2. Moj cilj kao lider

Moj primarni cilj kao lider je da stvorim organizaciju koju će članovi voleti i poštovati, a koja će biti prepoznatljiva u zajednici. Želim da prenesem svoje iskustvo i znanje novim članovima, pomažući im da razumeju značaj ove organizacije da pravilno implementiraju sva pravila grada. Pružiću im potrebnu podršku, objašnjenja, i odgovaraću na sva njihova pitanja, kako bi postali pravi članovi ove organizacije.

Proces odabira kandidata biće temeljit i detaljan. Na taj način želim osigurati da organizacija funkcioniše efikasno i sa članovima koji poznaju pravila grada i naše interne smernice. Svako kršenje pravila biće sankcionisano u skladu sa težinom prekršaja (suspendovanje, kick, itd.), kako bi se očuvala disciplina i integritet organizacije.

2.3. Tim koji imam i moj pristup

Već imam sastavljen tim od više od 15-tak iskusnih i motivisanih ljudi koji tačno znaju šta se od njih očekuje. Ovaj tim bi zajedno sa mnom započeo novi mandat, pružajući pomoć kako meni, tako i novim članovima organizacije. Za njih važe ista pravila kao i za sve ostale, i prema njima ću imati isti pristup kao prema svakom članu – poštovanje i ravnoteža u odnosima su ključni.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Plan i Vizija za Unapređenje Organizacije i RolePlaya

1. Uvođenje Redovnih RP Obuka
    Predlažem uvođenje redovnih RP (roleplay) treninga koji bi simulirali stvarne vojne vežbe i operacije, sa ciljem da se članovi bolje upoznaju sa svojim ulogama i odgovornostima unutar organizacije. Vežbe bi uključivale razne scenarije poput odbrane baze, spasilačkih misija (npr. oslobađanje taoca), reagovanja u vanrednim situacijama, kao i zajedničkih operacija sa drugim državnim službama. Ovim bismo ne samo poboljšali timsku koordinaciju, već i podigli kvalitet RP-a na viši nivo.
  2. Dnevne Nagrade za Aktivnost i Poslušnost
    Na kraju svakog dana, član koji je pokazao najveću aktivnost, disciplinu i zalaganje biće nagrađen bonusom u iznosu od 50.000$. Ostali aktivni članovi dobijali bi stimulativne bonuse od po 30.000$, kao znak zahvalnosti za trud i rad. Ovaj sistem nagrađivanja bi motivisao članove da svakodnevno daju svoj maksimum.
  3. Nulta Tolerancija na Korupciju i Krađu
    U cilju očuvanja integriteta organizacije, uvedene bi bile stroge mere protiv korupcije i zloupotrebe skladišta. Bilo kakva krađa ili neovlašćeno korišćenje resursa organizacije biće odmah sankcionisana. Samo poštovanjem pravila možemo izgraditi poverenje i snagu unutar naše jedinice.
  4. Redovna Provera Aktivnosti
    Sprovođenje redovne provere aktivnosti svakog člana bi postalo standard. Aktivnost će biti jedan od ključnih faktora za napredovanje u hijerarhiji, a neaktivnost će biti rešavana razgovorima, upozorenjima ili, u krajnjem slučaju, isključenjem.
  5. Unapređenje Vazdušne Jedinice
    Posebna pažnja bi bila posvećena članovima sposobnim za upravljanje vazdušnim sredstvima. Organizovaće se napredne obuke za helikoptere i druge letelice, kako bismo izgradili elitnu jedinicu sposobnu za vazdušnu podršku u svim operacijama.
  6. Treninzi Gađanja i Oružanih Veština
    U cilju povećanja efikasnosti u borbenim situacijama, uvešćemo redovne treninge gađanja. Članovi će imati priliku da usavrše korišćenje različitih vrsta vatrenog oružja, uz poseban akcenat na preciznost, sigurnost i timsku koordinaciju tokom oružanih sukoba.
  7. Kondicioni Treninzi
    Fizička sprema je od velikog značaja u RP-u, te ćemo uvesti kondicione treninge kako bi članovi ostali spremni za duge operacije i izazovne terene. Trening izdržljivosti i brzine postao bi obavezni deo obuke.
  8. Obuka i Znanje kao Temelj Organizacije
    Jedan od najvećih problema u prethodnim mandatima bio je nedostatak znanja, neorganizovan prijem novih članova i loša interna edukacija. Moj tim i ja smo spremni da to promenimo. Posvetićemo se svakom članu pojedinačno, kako bi se osećao dobrodošlo i bio spreman za sve izazove koji nas čekaju.
  9. Svrha Vojske i Naša Misija
    Vojska ne postoji samo radi borbe – njena ključna svrha je da štiti grad i njegove građane, pomaže drugim državnim organizacijama u borbi protiv kriminala, obezbeđuje kolege municijom i logistikom, i uvek bude prvi oslonac u kriznim situacijama. Naš cilj je da postanemo uzor svim organizacijama u smislu discipline, efikasnosti i zajedništva.

Kodovi:

10-1:
Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom

Rankovi:

30. General
29. Zamenik Generala
28. General Pukovnik
27. General Potpukovnik
26. Komandant Vojne Brigade
25. Komandant Vojne Policije
24. Komandant Cobra Team
23. Major
22. Vodja Operacija
21. Kapetan
20. Training Instructor
19. Zamenik Komandanta Vojne Brigade
18. Zamenik Komandanta Vojne Policije
17. Zamenik Komandanta Cobra Team
16. Vodnik
15. Vojna Brigada
14. Vojna Policija
13. Cobra Team
12. Zastavnik
11. Desetar

10. Vojnik III klase
9. Vojnik II klase
8. Vojnik I klase

7. Vojnik na obuci
6. Vojni Rok FIB
5. Vojni Rok SAHP
4. Vojni Rok GOV
3. Vojni Rok LSPD
2. Suspend 48h
1. Suspend 24h

Vojna Policija - jedinica koja je zaduzena za patroliranje unutar vojne baze i u okolini radi osiguravanja municije i Generala.
Cobra Team - snajperska jedinica koja gdje god da ide ima sniper sa sobom i oni su obuceni za podrsku kolegama sa vecih daljina, obezbedjivanje prostora i likvidaciju drzavnih neprijatelja.
Vojna Brigada - jedinica koja bi sadrzila samo iskusne vojnike i u koje zamenik komandanta i komandant ove jedinice imaju poverenje i oni su zaduzeni kao licno obezbedjenje kolegama u toku Ammo Runnova i ostalih akcija jer se oni smatraju kao najelitnija jedinica sa najvise obuke i sa najvise znanja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom