Informacije:
1. Vaše ime IRL:Vasilije
2. Vaše godine: 13 skoro 14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 2 do 8 sati
5. Vaš Discord: vasa_smokey
6. Vaše ingame ime:Vasa Smokey
7. Vaš ID:65051
Dodatne informacije:
1. Lider za Famillies
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
A)Imam dosta iskustva u Crime-u i sad bih hteo da postanem lider i da vodim ovu organizaciju.Išli bi smo na sve akcije.
B)Kad bih ja bio lider dao bih sve da pomognem ljudima u mojoj organizaciji i organizaciji zato što treba da se zna da su Famillies najjači u gradu.
C)Sastavio bih što bolji grafiti i turf team da se zna da famillies ima najveću teritoriju i od grafita bi se češće davali bonusi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji?
1.Akcije:
Vodio bih svoju organizaciju na sve moguće akcije.Na svakoj akciji bi smo se borili do kraja i pokušali da izvučemo pobedu.
2.Turf:
Napravio bih što bolji turf team da možemo da imamo što veće teritorije i da se zna da smo najbolji.Pazio bi da nema čitera u organizaciji.
3.Grafiti team:
Napravio bih što bolji grafiti team da možemo da uzimamo pare od toga i da organizacija ima više para.Bonusi bi se delili samo za one koji su najviše sprejeva izšarali.
Svadje:
Ja i moj HC team ne bi dopustili bilo kakve svadje izmudju mojih ljudi.Zato što ne trebamo da svadjamo sami izmedju sebe.
——————Rankovi——————
13.Green Head
12.Green Right Hand
11.Grafiti team lider
——————HC——————
10.Banger
9.Street rober lider
8.Grafiti team senior
7.Street rober senior
6.Gheto Warior
5.Grafiti team junior
4.Street rober junior
3.Gheto diler
2.Gheto Boy
1.Suspended
———————Hvala na čitanju———————
1. Vaše ime IRL:Vasilije
2. Vaše godine: 13 skoro 14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 2 do 8 sati
5. Vaš Discord: vasa_smokey
6. Vaše ingame ime:Vasa Smokey
7. Vaš ID:65051
Dodatne informacije:
1. Lider za Famillies
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
A)Imam dosta iskustva u Crime-u i sad bih hteo da postanem lider i da vodim ovu organizaciju.Išli bi smo na sve akcije.
B)Kad bih ja bio lider dao bih sve da pomognem ljudima u mojoj organizaciji i organizaciji zato što treba da se zna da su Famillies najjači u gradu.
C)Sastavio bih što bolji grafiti i turf team da se zna da famillies ima najveću teritoriju i od grafita bi se češće davali bonusi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji?
1.Akcije:
Vodio bih svoju organizaciju na sve moguće akcije.Na svakoj akciji bi smo se borili do kraja i pokušali da izvučemo pobedu.
2.Turf:
Napravio bih što bolji turf team da možemo da imamo što veće teritorije i da se zna da smo najbolji.Pazio bi da nema čitera u organizaciji.
3.Grafiti team:
Napravio bih što bolji grafiti team da možemo da uzimamo pare od toga i da organizacija ima više para.Bonusi bi se delili samo za one koji su najviše sprejeva izšarali.
Svadje:
Ja i moj HC team ne bi dopustili bilo kakve svadje izmudju mojih ljudi.Zato što ne trebamo da svadjamo sami izmedju sebe.
——————Rankovi——————
13.Green Head
12.Green Right Hand
11.Grafiti team lider
——————HC——————
10.Banger
9.Street rober lider
8.Grafiti team senior
7.Street rober senior
6.Gheto Warior
5.Grafiti team junior
4.Street rober junior