Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34105
Players nickname
Duxa Haze
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Apr 10, 2025
Time
0000
Proofs
///

Duxe Haze

Player
Player
Postovan administracijo dobio sam ban za PD.1.7 Approved - pov req | 0000 zato sto nisam imao pov,ali meni se pov nekako nije sacuvao. Danas mi je pregledana zalba na tehnical supportu gde sam se zalio da mi stalno kresuje i meni je tehnical support admin napisao neke stvare koje treba da uradim kako mi nebi kresovalo ili manje kresovalo

prvo sto sam uradio je ovo za game bar da iskljucim posto je to imalo link sa objasljenjem pa mi je to bilo najlakse da uradim. Meni je kamerica svaki put radilo do trenutka kad sam iskljucio game bar. ja kliknem da mi snima preko ALT-Z i upalim i kada se vratim nazad u igru meni se automatski iskljuci sad ja ne znam da li je do gamebara posto prenego sto sam ga iskljucio sve mi je radilo dobro evo video sa istog eventa kako palim kamericu i vidim da mi se snimak na istom tom eventu ugasio automatski prvi snimak

drugi snimak gde saznajem da mi se niej sacuvalo do kraja Watch Grand Theft Auto V 2025.04.10 - 17.50.21.07 | Streamable . Stvarno se bas nerazumem do cega se desilo da mi kamerica se sama ugasi predpostavljam da je od gamebara posto sam samo to dirao a ,kad sam ga ukljucio nazad onda je sve normalno snimalo . starno bi zeleo da se vratim na igru mnogo bi mi znacilo.
Nikad nisam imao nikakve nedozvoljene stvari ako treba prihvatam i PC CHECK I MONEY WIPE

Duxe Haze

Player
Player
Bukvalno mi je tehnical support admin namestio Ban da mi kamera neradi

Duxe Haze

Player
Player
Stvarno mi se jako igra grand molim vas bilo sta uradite samo da ga igram sto pre

Duxe Haze

Player
Player
sad znam zasto mi nije radila kamerica ja sam sherovao skrin i kad sherujem skrin kamerica se gasi

Duxe Haze

Player
Player
na kraju pova se vidi da pise live na mojoj ikonici sa leve strane gore

Duxe Haze

Player
Player
izvinjavam se tehnical support adminu bio sam ubedjen da je to problem dok nisam danas skontao sta je problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom