sve pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!npcsve pov.
Zar vas nije sramota kada ste postavili ovaj video? Sada se zabrani i sedi.Prije svega mislim da je zabrenjeno igrati ovim njemcima i ostalim na nasem serveru isto kos to je nama zabranjeno na njihovim serverima.
Evo POV nije nikakav problem:
Vidi se da nisi nas pazi se malo brate sve je jasno kao dan ubio sam te i prestani pov req smara meZar vas nije sramota kada ste postavili ovaj video? Sada se zabrani i sedi.
Ko pusta ovim turcima da igraju grandsve pov.
svi pogledajte pov na 0.25 kako se vidi da lik masi sve a hitci se priznajuPrije svega mislim da je zabrenjeno igrati ovim njemcima i ostalim na nasem serveru isto kos to je nama zabranjeno na njihovim serverima.
slazem sesvi pogledajte pov na 0.25 kako se vidi da lik masi sve a hitci se priznaju
domacinPrije svega mislim da je zabrenjeno igrati ovim njemcima i ostalim na nasem serveru isto kos to je nama zabranjeno na njihovim serverima.
silent aim radi svojePrije svega mislim da je zabrenjeno igrati ovim njemcima i ostalim na nasem serveru isto kos to je nama zabranjeno na njihovim serverima.
elegantno popunjenPrije svega mislim da je zabrenjeno igrati ovim njemcima i ostalim na nasem serveru isto kos to je nama zabranjeno na njihovim serverima.