1. Vaše ime IRL: Tin
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 16:00 - 1:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-8 sati
6. Vaš Discord: tinbrat
7. Vaše ingame ime: Tin Yakuzaa
8. Vaš ID: 38888
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Volio bih se vratit nazad administraciji, naučio sam puno toga od kako sam se vratio u RP svijet što mislim da će mi pomoći još više u administraciji. Volim jednostavno više pomagat ostalim igračima i biti im tu od pomoći.
2. Dobra komunikacija, snalažljivost, jako dobro poznavanje pravila
3. Nemam baš neke slabosti koji bi mi bile problem
4. Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 16:00 - 1:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-8 sati
6. Vaš Discord: tinbrat
7. Vaše ingame ime: Tin Yakuzaa
8. Vaš ID: 38888
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Volio bih se vratit nazad administraciji, naučio sam puno toga od kako sam se vratio u RP svijet što mislim da će mi pomoći još više u administraciji. Volim jednostavno više pomagat ostalim igračima i biti im tu od pomoći.
2. Dobra komunikacija, snalažljivost, jako dobro poznavanje pravila
3. Nemam baš neke slabosti koji bi mi bile problem
4. Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne