Vaše ime IRL:Emir
Vaše godine:16
Vremenska zona:GMT+1
Prosjek online po danu:6-8h
Vaš Discord:fole (_fokaa)
Vaše ingame ime:Fole Smiith
Vaš ID:67177
Dodatne informacije
1.Lider za: National Guard
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.Iskustvo:
Zelio bi da uzmem ovu organizaciju iz razloga jer imam dosta iskustva oko NG i oko cjelukupnog servera i principa rada.Glavni razlog zasto bi uzeo NG je jer bi htio da vratim ovu organizaciju gdje je nekad bila i da vratim ime velike organizacije .Mislim da bi sa svojim znanjem bio u pripravnosti da je vodim bez ikakvog problema i straha da ce se nesto desiti sto netreba.Takoder imam tim ljudi koji bi mi pomagali bilo kada , koji su spremni kada ja nisam tu da ostvare sve moje zelje koje bi htio.Smatram da bi se mogao bez ikakvog problema da vodim NG prosao sam kroz razne mandate i vidio kako stvari stoje i sta znaci biti lider NG.
2.3.Saradnja sa drugim organizacijama:
Glavni cilj svake organizacije pored svega je dobra veza sa drugim komunikacijama.Medusobna komunikacija je bitna za timski duh i smanjenje stopa kriminala u gradu.
2.3:Trud i zalaganje:
Od svog prvog dana u NG kao lider, uvijek bi se trudio i davao maksimalnu vjestinu u svakom zadatku koji obavljam. Bez obzira na to da li je riječ o hitnim slučajevima, svakodnevnoj administraciji ili koordinaciji timova, moj osnovni cilj je da povecamo municiju drugim organizacijama da se ne desava da ostanu bez municije takoder mi redovno dezurao ko gdje stoji na kapijama da smanjimo prodore u NG.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
1.3.Obuka:
Smatram da svaki pripadnik vojske pored obuke koja bi se odrzala na samom pocetku da to nije dovoljno moj tim ljudi bi im iz dana uz dana pomagao oko stvari koji nisu bas dobro savladali.Naravno bi im govorio da bez ikakvog straha pitaju HC u cemu grese da nemaju nikakav srklet da ih pitaju da bi im oni pomogli oko tih detalja.
2.3:Fizicka sprema :
Fizicka sprema je jako bitna za sve clanove da imaju energije svaki dan da mogu bez ikakvog problema da izdrze dan.Fizicku spremu bi radio svaki pripadnik vojske .U dogovoru sa liderom EMS bi uveo bi da se nasi pripadnici testiraju na razne supstance,provjerao bi se vid .Samim tim bi imali u znacaju da li je pripadnik cist.
3.3
odjela timova:
Svaki pripadnik bi mu bio odreden zadatak koji treba raditi ,jer je organizacija kljuc uspjeha.U zavisnosti sa njegovim cinom bi znao da li je zaduzen da dezuranje .Ko ide na akcije a ko ne svakom clanu bi bilo detaljno objasnjeno njegov zadatak.
3.4:Komunikacija:
Komunikacija je jako bitna sa odrzanje mira u Vojsci samim tim svaki clan bi se trebao primjereno ponasati ako ima nesuglacije sa clanom nekim licno bi ja rjesavao te probleme .
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava u toku
10-11: Masivan upad ( juzna-sjeverna kapija )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija tima ili clana
10-21: Stanje na kapiji ( sjeverna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Rankovi:
30. General
29. Zamenik Generala
28. General Pukovnik
27. General Potpukovnik
26. Komandant Vojne Brigade
25. Komandant Vojne Policije
24. Komandant Cobra Team
23. Major
22. Vodja Operacija
21. Kapetan
20. Training Instructor
19. Zamenik Komandanta Vojne Brigade
18. Zamenik Komandanta Vojne Policije
17. Zamenik Komandanta Cobra Team
16. Vodnik
15. Vojna Brigada
14. Vojna Policija
13. Cobra Team
12. Zastavnik
11. Desetar
10. Vojnik III klase
9. Vojnik II klase
8. Vojnik I klase
7. Vojnik na obuci
6. Vojni Rok FIB
5. Vojni Rok SAHP
4. Vojni Rok GOV
3. Vojni Rok LSPD
2. Suspend 48h1. Suspend 24h
EX EMS LEADER
SRETNO SVIM UCESNICIMA
Vaše godine:16
Vremenska zona:GMT+1
Prosjek online po danu:6-8h
Vaš Discord:fole (_fokaa)
Vaše ingame ime:Fole Smiith
Vaš ID:67177
Dodatne informacije
1.Lider za: National Guard
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.Iskustvo:
Zelio bi da uzmem ovu organizaciju iz razloga jer imam dosta iskustva oko NG i oko cjelukupnog servera i principa rada.Glavni razlog zasto bi uzeo NG je jer bi htio da vratim ovu organizaciju gdje je nekad bila i da vratim ime velike organizacije .Mislim da bi sa svojim znanjem bio u pripravnosti da je vodim bez ikakvog problema i straha da ce se nesto desiti sto netreba.Takoder imam tim ljudi koji bi mi pomagali bilo kada , koji su spremni kada ja nisam tu da ostvare sve moje zelje koje bi htio.Smatram da bi se mogao bez ikakvog problema da vodim NG prosao sam kroz razne mandate i vidio kako stvari stoje i sta znaci biti lider NG.
2.3.Saradnja sa drugim organizacijama:
Glavni cilj svake organizacije pored svega je dobra veza sa drugim komunikacijama.Medusobna komunikacija je bitna za timski duh i smanjenje stopa kriminala u gradu.
2.3:Trud i zalaganje:
Od svog prvog dana u NG kao lider, uvijek bi se trudio i davao maksimalnu vjestinu u svakom zadatku koji obavljam. Bez obzira na to da li je riječ o hitnim slučajevima, svakodnevnoj administraciji ili koordinaciji timova, moj osnovni cilj je da povecamo municiju drugim organizacijama da se ne desava da ostanu bez municije takoder mi redovno dezurao ko gdje stoji na kapijama da smanjimo prodore u NG.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
1.3.Obuka:
Smatram da svaki pripadnik vojske pored obuke koja bi se odrzala na samom pocetku da to nije dovoljno moj tim ljudi bi im iz dana uz dana pomagao oko stvari koji nisu bas dobro savladali.Naravno bi im govorio da bez ikakvog straha pitaju HC u cemu grese da nemaju nikakav srklet da ih pitaju da bi im oni pomogli oko tih detalja.
2.3:Fizicka sprema :
Fizicka sprema je jako bitna za sve clanove da imaju energije svaki dan da mogu bez ikakvog problema da izdrze dan.Fizicku spremu bi radio svaki pripadnik vojske .U dogovoru sa liderom EMS bi uveo bi da se nasi pripadnici testiraju na razne supstance,provjerao bi se vid .Samim tim bi imali u znacaju da li je pripadnik cist.
3.3
Svaki pripadnik bi mu bio odreden zadatak koji treba raditi ,jer je organizacija kljuc uspjeha.U zavisnosti sa njegovim cinom bi znao da li je zaduzen da dezuranje .Ko ide na akcije a ko ne svakom clanu bi bilo detaljno objasnjeno njegov zadatak.
3.4:Komunikacija:
Komunikacija je jako bitna sa odrzanje mira u Vojsci samim tim svaki clan bi se trebao primjereno ponasati ako ima nesuglacije sa clanom nekim licno bi ja rjesavao te probleme .
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava u toku
10-11: Masivan upad ( juzna-sjeverna kapija )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija tima ili clana
10-21: Stanje na kapiji ( sjeverna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Rankovi:
30. General
29. Zamenik Generala
28. General Pukovnik
27. General Potpukovnik
26. Komandant Vojne Brigade
25. Komandant Vojne Policije