Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstatno Krsenje Pravila I 41759

Your ID
0000
Players nickname
nez
Suspect ID
41759
Date of violation
Apr 12, 2025
Time of violation
18:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=UYXSgFp-Q1U&ab_channel=devitoanonymo

THEbest

Player
Player

THEbest

Player
Player
29 godina btw
Sta ti imas protiv mene licno i mojih godina ovo je vec podjebavanje van igrica batalite se jbt ne mozete uhvatiti u game pa me ovde kacite naucite i ne krsite pravila. Zamolio bih admine da reaguju oc se ne bi trebalo mesati sa igricom. Lik zna sve o meni odakle se sam ko sam sta sam gde sam...

THEbest

Player
Player
Pa ti prijavljujes i ono sto sam ja kacio ljude ahahahahhaha vec ti admin odbio ovu zalbu i opet polusavas ja msm da bi ti trebao dobiti kaznu za troll

Luka Jabuka

Bijem zeceve
Player
Sta ti imas protiv mene licno i mojih godina ovo je vec podjebavanje van igrica batalite se jbt ne mozete uhvatiti u game pa me ovde kacite naucite i ne krsite pravila. Zamolio bih admine da reaguju oc se ne bi trebalo mesati sa igricom. Lik zna sve o meni odakle se sam ko sam sta sam gde sam...
a sto si toliko ljut brate niko nije spomenuo odakle si ko si sta si nego mi je bas zanimljivo
da se svadjas tako po ceo dan umesto nesto drugo da radis i ovo nije troll zalba

Top Bottom