Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16688
Players nickname
Filip Monte
Suspect ID
44
Date of violation
May 9, 2022
Time of violation
12:09PM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gtumeooi-OM

Morato.

Get off my D*** .
Player
Vozili smo se kroz grad usli smo pogreskom u drugu cestu i dalje vidite u POV.
Kao prvo vozio si mojom stranom ceste, samim time smo se mi sudarili u tebe. Imam ti pravo izaci iz auta i reci sta radis, ti i tvoji ljudi pocinjete vadit puske i bahatit se...

Plus da nišanite puskama na nas

Poslje toga pocnes me vrijedat i ocekujes da cu otic. + to da ste ulazili i bjezali u gz da ne mozemo pucat i 5 sec kasnje izlazite i pocinjete pucat. Gj

Sam sam vas pobio id 4712 nije apsolutno nista uradio protiv iti jednog pravila. Iduci put cu ti isto uradit kad ne znas da vozis taj auto

Major Obama

Player
Player
HAHAHAHA ja sam vas udario pesnicom 2 puta kad ste se vratili iz GZ i poceli da pucate po meni hahah cak nisam ni vadio oruzje hahahahah

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
Kao prvo vozio si mojom stranom ceste, samim time smo se mi sudarili u tebe. Imam ti pravo izaci iz auta i reci sta radis, ti i tvoji ljudi pocinjete vadit puske i bahatit se...

Plus da nišanite puskama na nas

Poslje toga pocnes me vrijedat i ocekujes da cu otic. + to da ste ulazili i bjezali u gz da ne mozemo pucat i 5 sec kasnje izlazite i pocinjete pucat. Gj

Sam sam vas pobio id 4712 nije apsolutno nista uradio protiv iti jednog pravila. Iduci put cu ti isto uradit kad ne znas da vozis taj auto
Usli smo u cestu pogreskom mi smo stali da izvinimo vi ste odma izasli iz auta i poceli da se mangupiraju.

Vi ste prvi izvadili puske.

Prvi je taj tvoi lik poceo da nas vredjao tako sto nam je rekao da smo picke.

Jokic Veljko

Player
Player
Moj id je prijavljen iako ja nisam zapucao sve dok nije bilo zapucano na mene, druga stvar bezanje u GZ STROGO KAZNJIVO sto ce admin videti i sam, treca stvar major nije nista uradio a cetvrta stvar nabavite ruke pa se pcuajte ond x)

Morato.

Get off my D*** .
Player
Usli smo u cestu pogreskom mi smo stali da izvinimo vi ste odma izasli iz auta i poceli da se mangupiraju.

Vi ste prvi izvadili puske.

Prvi je taj tvoi lik poceo da nas vredjao tako sto nam je rekao da smo picke.
Stali da izvinemo HA HA . Druze nemoj me jebat. Ljepo sam te pitao kako to vozis koji k

Morato.

Get off my D*** .
Player
Stavio si 10444 4712 Nisu nista uradili. Ubio sam vas sam, nisam ti ja kriv. Po rpu sam ti brojao 5 sec da udjes u auto i da nas pustis na miru i nastavljate trollat...

Nadam se da cu dobit demorgan da ti duša bude na mjestu :ROFLMAO:

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
Moj id je prijavljen iako ja nisam zapucao sve dok nije bilo zapucano na mene, druga stvar bezanje u GZ STROGO KAZNJIVO sto ce admin videti i sam, treca stvar major nije nista uradio a cetvrta stvar nabavite ruke pa se pcuajte ond x)
Reci tvoi ID da skinem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom