Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15159
Players nickname
Bogi Ackerman
Suspect ID
15277
Date of violation
May 9, 2022
Time of violation
01:25
Proofs
https://youtu.be/IKlbRGypV_A

Bogiii

Player
Player
Na snimku se vidi da se lik zabio u banderu sa desne strane puta i ja sam proleteo pored njega i kako sam prelazio preko mosta video sam da mi se polako priblizava sve dok u jednom trenutku nije bio 10 metara iza mene. Zanima me kako je decko uspeo tako brzo da me sustigne . Vec su kacili zalbe na ovog momka tako da verujem da nije slucajnost sto se ovo opet desava.

Dzoni.Gold

Player
Player
Na snimku se vidi da se lik zabio u banderu sa desne strane puta i ja sam proleteo pored njega i kako sam prelazio preko mosta video sam da mi se polako priblizava sve dok u jednom trenutku nije bio 10 metara iza mene. Zanima me kako je decko uspeo tako brzo da me sustigne . Vec su kacili zalbe na ovog momka tako da verujem da nije slucajnost sto se ovo opet desava.
a vidi mozda nije cheat ali da ima neki program koji mu daje prednost to jest oni kazu da on zna jako dobro voziti pa sto on dolazi na svaku sferu nek dodje neko drugi ja se slazem da taj iz rockstara dobije neko hladjenje na par nedelja

stefan jankovic

Player
Player
Kada si kreno se deres lik me stigo, Leonardo je pokupio point skratio trku na jedan nacin koj necu da otkrivam skontajte sami pa pobedjujte,snaso se decko jel se trka 279 put na toj trci i zna je napamet i onda dodje neko kao ti sto napocetku promasi put zato sto ne znas trku i krece da smara da je neko cheater.... Brt nauci skontaj radi sta umes nije tesko priznati da je neko bolji u necemu.

Last edited:

Bogiii

Player
Player
Kada si kreno se deres lik me stigo, Leonardo je pokupio point skratio trku na jedan nacin koj necu da otkrivam skontajte sami pa pobedjujte,snaso se decko jel se trka 279 put na toj trci i zna je napamet i onda dodje neko kao ti sto napocetku promasi put zato sto ne znas trku i krece da smara da je neko cheater.... Brt nauci skontaj radi sta umes nije tesko priznati da je neko bolji u necemu.
brate ne moze decko onako brzo da me stigne koliko god se dobro trkao

Leonardo1406

Player
Player
aj produzi malo duze video pred kraj da cujem kako mi psujes nesto

stefan jankovic

Player
Player
brate ne moze decko onako brzo da me stigne koliko god se dobro trkao
moze brate moj veruj...Necu da ti pametujem jel se ne trkam i ne znam to tolko dobro i vrv vozis bolje od mn ali znam logiku i da lik kida kako vozi ne samo to nego i sa IQ logici po kojoj vozi tehnikama i ostalo.

Ari Kisha

Player
Player
moze brate moj veruj...Necu da ti pametujem jel se ne trkam i ne znam to tolko dobro i vrv vozis bolje od mn ali znam logiku i da lik kida kako vozi ne samo to nego i sa IQ logici po kojoj vozi tehnikama i ostalo.
ok znam da si iz rockstar i normalno da ces branit svog lidera da ne dobije ban jeli? :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom