igrac je poceo pucati na 2 a i uz to vrsi proveru panela kojih nema tako da samim tim nema rp razlog da mi broji
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!taj decko je bio 10 puta danas tu i svaki put je dolazio na krov i gledao i svakog puta nije bilo nista dosao je video je da nema panela i krenuo je da broji a uz to nije izbrojo 5 sekundi kreno je pucati na 2 vidi se u povPitam se zasto ne sme da broji kada je decko dosao da mu broji kradju/proveru panela pecurki
a ovaj decko nije ispostovao njegov zahtev
Zamolicu administraciju da trazi duzi pov ovo nije dovoljo kako bih zakljucio pov admin
to se ne znam dostavi pov ako imas od te situacije i nije poceo puca od 2 odbrojano ti je lepotaj decko je bio 10 puta danas tu i svaki put je dolazio na krov i gledao i svakog puta nije bilo nista dosao je video je da nema panela i krenuo je da broji a uz to nije izbrojo 5 sekundi kreno je pucati na 2 vidi se u pov
kada je opuko metak cuje se gde je reko 1 nego si ti pojacao zvuktaj decko je bio 10 puta danas tu i svaki put je dolazio na krov i gledao i svakog puta nije bilo nista dosao je video je da nema panela i krenuo je da broji a uz to nije izbrojo 5 sekundi kreno je pucati na 2 vidi se u pov
kada usporis snimak vidi se da je pucao na 2 a ne na 1kada je opuko metak cuje se gde je reko 1 nego si ti pojacao zvuk
izvini bratekada usporis snimak vidi se da je pucao na 2 a ne na 1
bahahahahaha kaze mi lik koji u mesecu 2 do 3 puta ide na Bahamejuce Si dosja na server ispilija si se prekljuce I ti ce kacis nekoga nauci pravila pa tad kaci