Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73607
Players nickname
Zika Cvetkovic
Suspect ID
47760
Date of violation
Apr 14, 2025
Time of violation
3:24
Proofs
https://youtu.be/kOCpjPGT3BU

Urke_Slayven

🔞𝙀𝙓 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙖𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙙𝙚𝙧🔞
Player
duzi pov da se dostavi de me pucaju bez brojanja a ovo ako je vdm ja ne znam mene je lik udario autom i odbacio sam se u njih

Urke_Slayven

🔞𝙀𝙓 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙖𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙙𝙚𝙧🔞
Player
za rec debili kolko znam da se kazni banom od 3-7 dana

kamatajakuzi

Player
Player
Duzi POV samo tebi ne ide u prilog jer tu ima i GP 6.15 gde se vidi da si prvi zapuco

kamatajakuzi

Player
Player
za rec debili kolko znam da se kazni banom od 3-7 dana
ocigledno je, jer normalan covek ovo ne radi. Da si normalan ne bi ovo radio...
I da nisam te kacio i za GP 6.15, stavi ti svoj POV kao sto kazes da imas slobodno. A ne da se izvlacis ovde mucis nas tamo kolima,skroz debilno ponasanje. Nadam se da oni koji trebaju da razumeju ,razumeju ovo tvoje ponasanje koje moze samo da se okarakterise kao debilno,jer istu stvar radis 2x. NAMERNO.

Urke_Slayven

🔞𝙀𝙓 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙖𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙙𝙚𝙧🔞
Player
ocigledno je, jer normalan covek ovo ne radi. Da si normalan ne bi ovo radio...
I da nisam te kacio i za GP 6.15, stavi ti svoj POV kao sto kazes da imas slobodno. A ne da se izvlacis ovde mucis nas tamo kolima,skroz debilno ponasanje. Nadam se da oni koji trebaju da razumeju ,razumeju ovo tvoje ponasanje koje moze samo da se okarakterise kao debilno,jer istu stvar radis 2x. NAMERNO.
ovo da se kazni 7 dana P.F 6.19 vredjanje mene pogodilo me

kamatajakuzi

Player
Player
ovo da se kazni 7 dana P.F 6.19 vredjanje mene pogodilo me
Ti si sam sebe u ove dve situacije okarakterisao *DA NE SPOMINJEM ISTU RECENICU 5x* ,sta ti nije jasno? Sad PRPA posto aj sve snimam,pa onda se izvlacis, neka me kazne,ali OVAKVI KAO TI KVARE IGRICU I UZIVANJE U ISTOJ.!!! ende

Dukic28

Player
Player
Pogodilo te i mene je sto si me nazvao NPCom,a ne znam sta te pogadja pa ovakvi kao ti KVARE POENTU RPa ...JER NE KAPIRAS DA MORAS DA PROMENIS PONASANJE JER JE OKARAKTERISANO KAO CIST DEBILIZAM.
ti za rp nemoj pricati vidio sam tvoj usrani rp

kamatajakuzi

Player
Player
ti za rp nemoj pricati vidio sam tvoj usrani rp
Milion puta bolje od vas.Ja bar kolima ne mucim ljude ....To sto ste vas dvojica nesposobni to je vasa stvar msm ko god da si cim ga branis i ti si umesan u ovo sve..ko zna...

kamatajakuzi

Player
Player
Samo se tješi
Nemam ja sta da se tesim, ja bih najjvise voleo da svi kao vi sto krsite svako moguce pravilo kada Admina nema ,da vas lepo sve adekvatno kazne, jer sam ja svako vece u DOC do 4 ujutru i svasta vidjam, samo nemam vremena al kad uhvatim vreme jednog po jednog izbacujem.Pa valjda ce vam se stati na put i Grand RP ce biti lepsi bez ovakvih krsenja pravila. I Ljudi ce uzivati u igri.

kamatajakuzi

Player
Player
pogledas jos jedan klipcic,da ne bude da ja LAPRDAM.Sami sebi zabijate TRN U ZDRAVU PETU.

kamatajakuzi

Player
Player
duzi pov da se dostavi de me pucaju bez brojanja a ovo ako je vdm ja ne znam mene je lik udario autom i odbacio sam se u njih
Nema sta duzi POV,nego ti lepo uzmes pa okacis mene onda za taj izmisljeni GP6.15 sto pricas ....Kog svakako s nase strane nije bilo.
Ja sam okacio VDM, da te kacim i za GP6.15 koj imam evidentiran ,NECU,mnogo ce ti bude,od mene ODSTA ti je ove dve sto sam te okacio .
PS: Sledeci put uzmes i ne krsis pravila druze :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom