Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mark Armone

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6h ili više
5. Vaš Discord: .fantux
6. Vaše ingame ime: Mark Haze
7. Vaš ID: 340

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Dugo igram na projektu stekao sam mnogo znanja te sam iskusan igrač pa smatram da sam spremam da postanem lider. Bio sam puno puta i u CRIME i STATE organizaciji također sam dva puta bio admin.

Cilj mi je povećati RP aktivnost CRIME organizacije i dovesti RP na sljedeću razinu. Aktivnosti kao što su pljačka 24/7, FZ raid, pljačka prodavnice oružija te talački bi bio najveći prioritet organizacije.

Napravio bi suradnje i talačke sa drugim bandama. Pazio bi da svaki član poštavi jednog drugog, da nema sukoba u orgu te da se poštuje sve druge organizacije nebitno da li je ta organizacije STATE ili CRIME. Svako nepoštivanje članova istog, nižeg ili višeg ranka se ne bi tolerilalo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kako bi podigao razinu RP-a i napravio RP zanimljivijmi bi ste dolazilo češće na podmornicu, talačke bi se radile sa drugim orginzacijama kao što su Marabunta Grande, Los Santos Vagos i sl.

Tražio bi od svojih članova da budu aktivni te bi bilo obavezno da se pojave na eventima kao što su RACIJA na gang, te RACIJA NA BLACK MARKET.

Zadatke Families-a bio bi da digne RP na najviši nivo mogući time da se što više moguće rade TALAČKE, ROBANJE, TURFANJE, PLJAČKE PRODAVNICA i slično samim time organizacije je zanimljiva radi toga što ne samo da daje članovima više mogućnosti za zabavu nego otežava posao svakog STATE te samim time se diže razina RP-a za članove STATE-a.

Nikola Black

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interview za organizaciju The Families koji će se održati u utorak 22.04.2025 u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom