Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4856
Players nickname
Marija Borge
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

randomlik

Player
Player
Poštovanje Mujo i Abrahame,

Obraćam Vam se sa iskrenom željom da zatražim drugu šansu u vezi sa Black Listom za lidera koju sam dobio zbog laganja o godinama. Svestan sam svoje greške i želim da preuzmem punu odgovornost za ono što se dogodilo.

Dana 30. novembra 2022. godine prijavio sam se za lidera EMS-a i tada sam naveo da imam 15 godina, što nije bilo tačno. Kasnije, dana 6. juna 2024. godine, prijavljujem se za lidera LSPD-a i u toj prijavi iskreno navodim svoje stvarne godine. Tada mi je odbijena prijava uz obrazloženje da sam prethodno lagao administraciju, što je potpuno tačno i opravdano.

Iskreno se kajem zbog te odluke. Nije mi bila namera da prevarim administraciju ili da narušim pravila projekta, već sam, iz lične želje da ostvarim neki svoj cilj, doneo pogrešnu odluku. Vremenom sam shvatio ozbiljnost situacije i naučio važnu lekciju o iskrenosti, poštovanju pravila i poverenju koje lider mora da ima.

Dana 23. januara 2025. godine napisao sam molbu za skidanje Black Liste lidera, ali mi je odgovoreno da kazna ostaje. Poštujem tu odluku, ali i dalje se nadam da postoji mogućnost da mi se ukaže druga šansa, kako bih mogao da dokažem da sam sazreo i da sam naučio iz svojih grešaka.

Nisam igrač koji krši pravila, nisam toksičan ni na forumu ni ingame, uvek se trudim da doprinosim projektu na pozitivan način.

Ukoliko ipak smatrate da ne zaslužujem skidanje Black Liste lidera, razumeću i prihvatiću tu odluku kao posledicu svojih ranijih postupaka.

U prilogu Vam dostavljam sve relevantne linkove:

Main: Marija Borge | 4856
Twink: Milan Borge | 28712

Zahvaljujem Vam se na vremenu i razumevanju,
nadam se da ćete uvideti iskrenost mog obraćanja.

Srdačan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom