Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Ban evading I 6293, 66823, 48493, 19893, 74758

Status
Not open for further replies.
Your ID
31771
Players nickname
Christos Prada
Suspect ID
6293, 66823, 19893,
Date of violation
Apr 16, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XsY1IkXM3Jw&list=RDXsY1IkXM3Jw&index=2

Christos Prada

Player
Player
Dobro vece zelim svim administratorima, igrac pod imenom Aquy Rubiroza ciji je id 6293, dobio je nedavno ban za pov request, evo link od zalbe : Approved - Pov Request I 0000 i dobio je ban za cheat na twinku: Aquy TwinkijasRubiroza ID 66823, izbegavao je banove na id-u 48493, koji je kaznjen za 1.1 i na 19893 ne znam da li je kaznjen na ovom id-u ali sam siguran da je krsio evading jer ima vise od 2 naloga. Trenutno igra na 74758 tako da molim da se igrac detaljno proveri i svi ovi id-evi jer nam ovakvi igraci na serveru ne trebaju, samo kvare igru drugima. pozdrav Beny ♡

Last edited:

Konstantin Gracanin

Player
Player
Dobro vece zelim svim administratorima, igrac pod imenom Aquy Rubiroza ciji je id 6293, dobio je nedavno ban za pov request, evo link od zalbe : Approved - Pov Request I 0000 i dobio je ban za cheat na twinku: Aquy TwinkijasRubiroza ID 66823, izbegavao je banove na id-u 48493, koji je kaznjen za 1.1 i na 19893 ne znam da li je kaznjen na ovom id-u ali sam siguran da je krsio evading jer ima 4 naloga. Trenutno igra na 74758 tako da molim da se igrac detaljno proveri i svi ovi id-evi jer nam ovakvi igraci na serveru ne trebaju, samo kvare igru drugima. pozdrav Beny ♡
Christose kopiras zalbu + samo skontaj da si čmarina koja reporta sama svoje stare prijatelje za izmisljena pravila

Konstantin Gracanin

Player
Player
Brate, kako ja da ispadnem čmarina? Zar nisi ti taj koji je dosao i branio Stojketa i vredjao me + si mu se uvlacio u bulju da bi turfao.
vredjao sam te jer si samoživa budala, gledas samo sebe i nikog drugog a zaboravljas ko ti je i dao epic i pomogao za sve sto ti je trebalo... Nikom se ja ne uvlacim u bulju ja stojketu samo mogu da pretim da bi me pustio i tako je i bilo. A da sam ga branio to sto necu da se ljudi random reportaju nije branjenje nikoga, a pogotovo sto me je pustio da turfam

Christos Prada

Player
Player
vredjao sam te jer si samoživa budala, gledas samo sebe i nikog drugog a zaboravljas ko ti je i dao epic i pomogao za sve sto ti je trebalo... Nikom se ja ne uvlacim u bulju ja stojketu samo mogu da pretim da bi me pustio i tako je i bilo. A da sam ga branio to sto necu da se ljudi random reportaju nije branjenje nikoga, a pogotovo sto me je pustio da turfam
Ko kaze da zaboravljam? ja ti lepo kazem samo da ja nisam nista tebi skrivio i krenuo si da me vredjas samo zbog turfanja kod Stojketa, pa ti razmisli ko je zapravo budala.

Konstantin Gracanin

Player
Player
Ko kaze da zaboravljam? ja ti lepo kazem samo da ja nisam nista tebi skrivio i krenuo si da me vredjas samo zbog turfanja kod Stojketa, pa ti razmisli ko je zapravo budala.
Vredjam te sto si sebican i bitniji ti je report random lika nego da ja turfam po prvi put u 4 meseca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom