Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Kamish Nedeljkovic

🥱
Player
1. Vaše ime IRL : Nikola
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu : 6h-9h
5. Vaš Discord : kamish_nedeljkovic
6. Vaše ingame ime: Kamish Nedeljkovicc
7. Vaš ID : 64667

2. Zašto želim da budem lider ove organizacije (3 razloga uz objašnjenje):

1. Ljubav prema LSPD-u i neiskorišćen potencijal
Ljubav prema LSPD-u razvio sam još kada sam prvi put došao u tu organizaciju i video kako funkcioniše – tada, nažalost, ne na najkorektniji način. Do sada nijedan lider nije uspeo da iskoristi puni potencijal LSPD-a, a on se upravo krije u njegovoj lokaciji – samom centru svih događanja u Los Santosu. Dok SAHP ima prednost na autoputevima, a FIB u celoj državi, LSPD ima moć da kontroliše ceo grad – ali samo uz lidera koji zna kako da to izvede.

2. Spreman sam da napravim razliku već prvog dana
Uz moje vođstvo i tim iskusnih ljudi u HC-u, potrudiću se da se promena vidi od prvog dana. Moj tim će činiti najiskusniji pripadnici koji imaju dugogodišnje iskustvo u raznim organizacijama i poznati su po profesionalizmu i staloženosti. Želim da LSPD bude organizacija koja se poštuje, kako unutar servera, tako i van njega.

3. LSPD kao ključna tačka za kvalitetan RolePlay
Moja najveća inspiracija za ovu poziciju jeste da dokažem kako LSPD može da ima veći uticaj na RolePlay nego bilo koja druga organizacija. Želim da svakom članu pokažem pravu stranu LSPD-a – pravila, red, kulturu ponašanja i međusobno poštovanje. Do sada nijedan lider nije ostvario ono što ja imam u planu. Ako mi se ukaže prilika, to će svi u ovom gradu vrlo brzo primetiti.

3. Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Za kvalitetan RolePlay ključno je da svaka organizacija ima jasan sistem, red, strukturu i ljude koji znaju šta rade. Planiram da u LSPD uvedem sledeće posebne jedinice koje će podići organizaciju na viši nivo
:

1. Beretke – Elitna jedinica LSPD-a:
Sastav:

Glavni Inspektor Beretki – zadužen za obuku i dostavljanje dokaza, kao i pravilno snimanje akcija poput pljački, talačkih situacija i ispitivanja.

Glavni Komandant Beretki – bira pripadnike jedinice, pruža im obuku i usmerava ih kako da se ponašaju profesionalno.

Koordinator Rizičnih Operacija Beretki – vodi tim u kritičnim momentima (talačke situacije, napadi na guvernera itd.) i planira sastanke sa guvernerom.

2. Protivkriminalna sekcija:
Sastav:

PKK (Protivkriminalni Koordinator) – organizuje velike zaplene oružja i droge.

PKN (Protivkriminalni Nadzor) – radi u civilu, prati kriminalna dešavanja i prosleđuje informacije PKK-u.

PKO (Protivkriminalni Oficir) – svakodnevno patrolira kritičnim delovima grada, nadgleda zatvore, reaguje na ozbiljne pretnje i prijave.

3. Radarska jedinica – Kontrola saobraćaja:
Sastav:

Radarski Kadet – dužan je da svakodnevno radi minimum 3 sata na radarskim tačkama.

Radarski Koordinator – identifikuje 10 najkritičnijih mesta u gradu i prosleđuje ih vođi jedinice.

Vođa Radarske Jedinice – raspoređuje članove na različite tačke, osigurava minimum 4 radara na rizičnim raskrsnicama.

4. Unutrašnja kontrola (UK):
Nasumično proverava članove LSPD-a – dokumentaciju, ponašanje, odnos prema kolegama i građanima.

Ukoliko neko ne poseduje kameru tokom dužnosti – momentalno izbacivanje iz organizacije.

Prati ponašanje tokom hapšenja, zaustavljanja i komunikacije.

Odnosi sa drugim organizacijama:

SAHP – Zajednički punktovi i radarske kontrole minimum dva puta nedeljno. Saradnja na kontroli autoputeva.

FIB – Dnevne akcije između naše Protivkriminalne sekcije i njihove ATU jedinice. Podela lokacija potera za maksimalnu efikasnost.

EMS – Svaku medicinsku proveru tretiramo kao 10-1 situaciju. Prioritetna saradnja i uvažavanje poziva.

GOV – Osiguranje prenosa novca, brza reakcija na sve zahteve guvernera, redovne kontrole zaposlenih.

NG – Asistencija pri svakom transportu oružja i municije, bez obzira za koju organizaciju je namenjen.

Organizacijska disciplina i obuke:

Svi članovi će od prvog dana znati svoja prava i obaveze, kao i osnovna pravila ponašanja.

Nulta tolerancija na toksičnost, svađe i nepoštovanje – svaka vrsta konflikta biće sankcionisana.

Svaka obuka će trajati minimum jedan sat i biće snimljena. Ako nešto nije urađeno kako treba – vraća se na doradu.

HC tim nema nikakve privilegije – njihova dužnost je da ispravljaju greške i vode primerom.

Dva najaktivnija i najiskusnija člana biće moji zamenici – jedini ljudi kojima ću u potpunosti moći da prepustim organizaciju.

Rankovi

1.Suspend 48h
2.Suspend 24h

3.Oficir na obuci
4.Oficir
5.Policajac
6.Radarski Kadet
7.Beretka na obuci
8.Radarski kordinator
9.Oficir Beretki
10.Inspektor Beretki na obuci

11.Inspektor Beretki'
12.Protivkriminalni Oficir
13.Protivkriminalni Nadzor
14.Vodja Radarske jedinice
15.Komandant Beretki
16.Visi Inspektor Beretki
17.Protivkriminalni Operativac
18.Unutrasnja Kontola

19.Kordinator Operacija
20.Kordinator Rizicnih Operacija Beretki
21.Protivkriminalni Nacelnik
22.Glavni Komandant Beretki
23.Glavni Inspektor Beretki
24.Narednik
25.Instruktor Obuke

26.Direktor policije
27.Komandir Stanice
28.Asistent Nacelnika
29.Zamenik Nacelnika
30.Nacelnik

Moj cilj je da LSPD postane organizacija po kojoj će se svi drugi ravnati. Da vratimo poverenje, disciplinu i da svaki član zna da pripada najboljoj policijskoj jedinici u državi. Uz pravog lidera, LSPD može da zablista i preuzme ulogu ključnog faktora u razvoju roleplay-a na serveru.

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!

Noa Bolo

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD koji će se dešavat u Utorak 22/04/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom