By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!EDIT: Zasto nemas POV kao dokaz o tome? Zato sto lazes majmuncino mala glupaNije pustio kada je pricao da mi psuje majku i da mi prica da me napusava
Placi majmune mali, jesam ti ja kriv sto dmas bez razloga? :***Zajcev dnevno pošalje 300 žalbi
Samo tebe Zajcev bez razloga diraju svi na serveru.
Ti i tvoj drug danima namještate warnove ljudima , isprovocirate ih , pucate , gazite autom i na kraju namjestite warn , ovo admin ako uvaži žalbu onda je stvarno bezobrazluk i treba pod hitno razgovarati sa glavnim i odgovornim
pozdravi jeNe dira on porodicu nije on tako nisko pao , a meni u privatnoj poruci piše kako će mi seku karati dok mi mama i tata gledaju pa će mi onda mamu napuniti , hahaha
E moja kidaro , što vas roditelji ne šibaju po toj nevinoj guzici
Naravno da mi je krivo i da me boli jer si namjestio kaznicu namjerno , šteta pa nemam snimak da se vidi šta si radio ti i tvoj drug , kad sam vas molio da nas ostavite na miru kod bolnice i kad sam rekao dobro ja sam kriv ode ajde krenuli ste opet za nama da nas provocirate , namještate warnove ali polako doći će vam kraj kad se najmanje nadatePlaci majmune mali, jesam ti ja kriv sto dmas bez razloga? :***
jel te toliko boli sto si glup i sto si dobio kaznicu danas? :**
pozdravi jeNaravno da mi je krivo i da me boli jer si namjestio kaznicu namjerno , šteta pa nemam snimak da se vidi šta si radio ti i tvoj drug , kad sam vas molio da nas ostavite na miru kod bolnice i kad sam rekao dobro ja sam kriv ode ajde krenuli ste opet za nama da nas provocirate , namještate warnove ali polako doći će vam kraj kad se najmanje nadate
Bravo sam sebe demantuješ u onim riječima što si momku napisao gorepozdravi je
pozdravi jeBravo sam sebe demantuješ u onim riječima što si momku napisao gore