Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38497
Players nickname
Djordje_Zajcev
Suspect ID
36079
Date of violation
Feb 14, 2023
Time of violation
2:30
Proofs
https://youtu.be/HchBrRunav8

Peki Drat

ЕСЛИ ХОЧЕШЬ БЫТЬ БОГАТЫМ ИДИ РАБОТАЙ СУКА
Player
Nije pustio kada je pricao da mi psuje majku i da mi prica da me napusava
EDIT: Zasto nemas POV kao dokaz o tome? Zato sto lazes majmuncino mala glupa
U zivotu ne bih vredjao neciju porodicu, nemam tako nisku inteligenciju kao sto ti imas, da vredjam clanove porodice, stvarno mislis da ako napises tako nesto da ce ti se igrom slucaja kazna promeniti? E majmune mali glupavi, kad prekines da koristis voice changer i da ne baitujes ljude da bi dosli do tebe i da te ubiju mozda i mozemo da pricamo o necemu. Do tada majmune mali nauci da postujes starije od sebe.

DenzaWashington

Player
Player
Zajcev dnevno pošalje 300 žalbi
Samo tebe Zajcev bez razloga diraju svi na serveru.
Ti i tvoj drug danima namještate warnove ljudima , isprovocirate ih , pucate , gazite autom i na kraju namjestite warn , ovo admin ako uvaži žalbu onda je stvarno bezobrazluk i treba pod hitno razgovarati sa glavnim i odgovornim

Peki Drat

Player
Zajcev dnevno pošalje 300 žalbi
Samo tebe Zajcev bez razloga diraju svi na serveru.
Ti i tvoj drug danima namještate warnove ljudima , isprovocirate ih , pucate , gazite autom i na kraju namjestite warn , ovo admin ako uvaži žalbu onda je stvarno bezobrazluk i treba pod hitno razgovarati sa glavnim i odgovornim
Placi majmune mali, jesam ti ja kriv sto dmas bez razloga? :***
jel te toliko boli sto si glup i sto si dobio kaznicu danas? :**

DenzaWashington

Player
Player
Ne dira on porodicu nije on tako nisko pao , a meni u privatnoj poruci piše kako će mi seku karati dok mi mama i tata gledaju pa će mi onda mamu napuniti , hahaha

E moja kidaro , što vas roditelji ne šibaju po toj nevinoj guzici

Peki Drat

Player
Ne dira on porodicu nije on tako nisko pao , a meni u privatnoj poruci piše kako će mi seku karati dok mi mama i tata gledaju pa će mi onda mamu napuniti , hahaha

E moja kidaro , što vas roditelji ne šibaju po toj nevinoj guzici
pozdravi je

DenzaWashington

Player
Player
Placi majmune mali, jesam ti ja kriv sto dmas bez razloga? :***
jel te toliko boli sto si glup i sto si dobio kaznicu danas? :**
Naravno da mi je krivo i da me boli jer si namjestio kaznicu namjerno , šteta pa nemam snimak da se vidi šta si radio ti i tvoj drug , kad sam vas molio da nas ostavite na miru kod bolnice i kad sam rekao dobro ja sam kriv ode ajde krenuli ste opet za nama da nas provocirate , namještate warnove ali polako doći će vam kraj kad se najmanje nadate

Peki Drat

Player
Naravno da mi je krivo i da me boli jer si namjestio kaznicu namjerno , šteta pa nemam snimak da se vidi šta si radio ti i tvoj drug , kad sam vas molio da nas ostavite na miru kod bolnice i kad sam rekao dobro ja sam kriv ode ajde krenuli ste opet za nama da nas provocirate , namještate warnove ali polako doći će vam kraj kad se najmanje nadate
pozdravi je

Alex Ackerman

https://gta5grand.com/?ref=8911
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 36079 dobiće kaznu za Generalno Pravilo 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom