Sumnjam da su prekršili pravilo Sex Animacija u GZ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A ako neću
Ne mogu zaključit ovu žalbu Uploudajte video na Streamable ili na Youtube ali da nije u obliku Shorts nego u normalnom videozapisu. Rok 6h
Šta ces sad A
Ne mogu zaključit ovu žalbu Uploudajte video na Streamable ili na Youtube ali da nije u obliku Shorts nego u normalnom videozapisu. Rok 6h
Mogu za 3 dana plsss
onda ce bit odbijenoA ako neću
Pa ja se onda žalimonda ce bit odbijeno
na grobu ce ti pisat stamparska greska i dabog da ti djeca hodala naopackeŠta ces sad A
Zamolio BiH da se kazne ovakvi komentarina grobu ce ti pisat stamparska greska i dabog da ti djeca hodala naopacke
nemozes se zalit ako ne postavis POV za 6h onda ti je odbijeno to ti je tako uvjek rok imas 6hPa ja se onda žalim
AMAN BAŠ ME BRIGA OVAJ DOKI IMA DA MI PRIHVATI ILI ĆE BITI PROBLEMAnemozes se zalit ako ne postavis POV za 6h onda ti je odbijeno to ti je tako uvjek rok imas 6h
HAhah nece dabog da ti PUTIN puco atomske i granateZamolio BiH da se kazne ovakvi komentari
Ti ces imat problema mali kidu kinderu jel ti jasno nevrjedaj admina dzumaro jedna cetnikuuuuuuuuAMAN BAŠ ME BRIGA OVAJ DOKI IMA DA MI PRIHVATI ILI ĆE BITI PROBLEMA
Ma na spavanjeHAhah nece dabog da ti PUTIN puco atomske i granate
Ćuti bre CumaroTi ces imat problema mali kidu kinderu jel ti jasno nevrjedaj admina dzumaro jedna cetnikuuuuuuuu
cetniku cetniku aaa zapali cu dva tri srpska stapa cetnikuMa na spavanje
Cumaro hahahaahah kravo jedna dzumarskaĆuti bre Cumaro
dabog da ti cjela familija crkla majka ti dzumara proso je cocomelonKinderu na spavanje već je kasno![]()