DOKI PRIHVATI DA NEBUDE PROBLEMA A TI MALI KINDER ĆUTI!
Ne mogu zaključit ovu žalbu Uploudajte video na Streamable ili na Youtube ali da nije u obliku Shorts nego u normalnom videozapisu. Rok 6h
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!DOKI PRIHVATI DA NEBUDE PROBLEMA A TI MALI KINDER ĆUTI!
Ne mogu zaključit ovu žalbu Uploudajte video na Streamable ili na Youtube ali da nije u obliku Shorts nego u normalnom videozapisu. Rok 6h
DOKI bio sam sa tobom u Bloodsima nemoj da mi sad odbiješ jbt.
MAJKA TI KINDER NUBARO JEDNA DOBIO BI TE O FN 10 0 RUKE NEMAS DABOG DA TI NA GROB PISALA STAMPARSKA GRESKA MALI KINDRECU KIDARO RUKE NEMAS U GRANDU VIDI SE DA SI 50K ID DZUMARODOKI PRIHVATI DA NEBUDE PROBLEMA A TI MALI KINDER ĆUTI!
E PA AKO NE POSTAVIS POV ZA 6H ODBIT CETI JER GA NIJE BRIGA DA SI SNJIM BIO U BLOODSIMA JER SI NIKO I NISTA I TO BI BILA KORUPCIJA ADMINA ODI POUCI PRAVILADOKI bio sam sa tobom u Bloodsima nemoj da mi sad odbiješ jbt.
E bato ja sam lepo okacio zalbu admin ako prihvati prihvati ako odbije odbije a ti kinderu da cutis jer te niko nista nije pitao.E PA AKO NE POSTAVIS POV ZA 6H ODBIT CETI JER GA NIJE BRIGA DA SI SNJIM BIO U BLOODSIMA JER SI NIKO I NISTA I TO BI BILA KORUPCIJA ADMINA ODI POUCI PRAVILA