Ja ne bi trebala da komentarisem ali kako da ignorisem kad te gledam mucis se nesto tu ono 3 dana
Prvo nisi imao video nicega, samo onoga kad si prijavio mene i njega u:
threads/586380
i sad odjednom pocnes vaditi videa i dokazujes da si stalno snimao, a prije toga si lagao da nisi snimio sve cak si odbio da objavis pov kad ti admin potrazio,i reko si kao povlacis zalbu jer mi te kao smaramo,mi smo vise puta bile u JAIL i uvek kad smo krivi ono cutimo si,idemo jail i to je ono normalno..ali sad ..
- Sta ti dokazuje onaj prvi video kad si dosao u teretanu, kako nekom pridjes i trazis ranac....?
- Drugi klip kao ga uhvatas ? - a zasto ne objavis si lepo ceo pov od teretani do parking to je sve na sve nekih 2/3minuta, mozda i manje jer vidim da je parking kod pijac tamo cega se ti bojis pa neces da admina vide to ? ... (jer je sve bilo OOC ? onda si ga tako uhvatas i radis kao RP )
Ne znam zasto se ti mucis da skratis i pokazes nesto sto zelis umjesto da im sve objavis na youtube i da oni pregledaju sve kako je bilo i u situaciju koju si imao sa mnom ti bjezis i lazes da nisi snimio jer vjerojatno iz FBI izbacit ce te kad vidu sta si uradio ili je mozda warn za fbi ili sramotis se sebe ...
Ja ne znam kako ti nije muka vise ono danima se tu svadjas ono samo ti bukvalno svi su tu krivi samo si ti ono naj naj,pricas o admina da su korumpirani vredjas ih menjas editovas komentare,strasno