Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena_valhalla
Suspect ID
9620
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
0:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DJIEE6ml94I&t=22s

Alexios Santos

Player
Player
POV gazi me kolima sto je VDM i vredja me ja njega ne vredjam ni kada me gazi ovo je za kaznu ovakvi bezobrazni igraci nisu potrebni ovde.
i jos nesto krsi pravilo

Ja bih zamolio admine da se ovo njegovo ponasanje kazni jer je zabranjeno vredjanje + VDM na snimku se vidi cela situacija- pocetak situacije gde dolazi i gazi me sve se vidi Hvala.

Last edited:

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
ajde tisina onu sam prekinuo jer si kukao mnogo ovde samo tebe kacim nema da se vadis sad ides tamo gde treba
Mesas zalbe,editujes vise puta,nisi tamo uspeo u drugoj zalbi i nisi dostavio to sto ti admin potrazio pa sad pokusavas tu,prvo kako ti znas da sam poginuo ja tu, ti me prijavljujes za VDM.. mozda sam vozio brzo pa udario u tebe a ti tamo stojis... Strasno sta ti radis....

Alexios Santos

Player
Player
Mesas zalbe,editujes vise puta,nisi tamo uspeo u drugoj zalbi i nisi dostavio to sto ti admin potrazio pa sad pokusavas tu,prvo kako ti znas da sam poginuo ja tu, ti me prijavljujes za VDM.. mozda sam vozio brzo pa udario u tebe a ti tamo stojis... Strasno sta ti radis....
nije da nisam uspeo ja sam odustao od te. Nego ovaj sto radi lta nije ga snimilo a ti me vredjas ovde se nista ne edituje i ja to ne radim uzivaj u kazni sad ce Bogovi da ti sude lepo jer krsis vdm i vredjanje dzabe pises
ne mozes da kazes da si me slucajno udario jer na klipu kaze pukla ti igrica hahaha

Last edited:

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
nije da nisam uspeo nego ovaj sto radi lta nije ga snimilo a ti me vredjas ovde se nista ne edituje i ja to neradim uzivaj u kazni sad ce bogovi da ti sude lepo jer krsis vdm i vredjanje
Kao prvo "ona" nije slon, drugo dzabe kacis opet ovo jer neces uspeti kao i na prosloj zalbi mozes postaviti jos 50 zalbi dzabe ti je to kada nemas celi pov i celu situaciju,dosao si juce tu da igras meni nesto pricas ....

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
nije da nisam uspeo ja sam odustao od te. Nego ovaj sto radi lta nije ga snimilo a ti me vredjas ovde se nista ne edituje i ja to ne radim uzivaj u kazni sad ce bogovi da ti sude lepo jer krsis vdm i vredjanje dzabe pises
I gde ja to tebe vredjam i opet editujes poruke kao i uvek samo to i znas

Alexios Santos

Player
Player
Kao prvo "ona" nije slon, drugo dzabe kacis opet ovo jer neces uspeti kao i na prosloj zalbi mozes postaviti jos 50 zalbi dzabe ti je to kada nemas celi pov i celu situaciju,dosao si juce tu da igras meni nesto pricas ....
kakv celi pov sine ovo je celi pov dolazis i gazis me alo nauci nesto to sto igras duze ne znaci da mozes da vredjas nego da si istripovao nesto ne smes da gazis kakv pov jos trazis gazis me ja tebe prijavljujem za VDM + vredjanje
vidi ja gta 5 igram od 2013 cim je izasao i tako da ne mozes da mi pricas o igrici nista drugo i da sam stajao ne smes da me gazis i da mi pricas ove reci

Last edited:

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze od početka i o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID-a 41759. Ima 12 sati da odgovori.
  • Svaki sljedeći offtop će biti kažnjen

Alexios Santos

Player
Player
Admine nauci da radis svoj posao covece lik me gazi kakv pov hoces jos gledaj malo sta ti treba jos sad cu da te prijavim kod muje ti si prevarant

Last edited:

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
Admine nauci da radis svoj posao covece lik me gazi kakv pov hoces jos gledaj malo sta ti treba jos sad cu da te prijavim kod muje ti si prevarant
Vredjanje administracije ovo je drugi admin kojeg vredjas samo nastavi...

Alexios Santos

Player
Player
Dzabe ti sve
pa kad se ulizujes adminu dao mi ban zbog tebe koliko jadno neko moze da radi da zove admine da ih moli a dzabe mi sve jer imas admine koji ce da skinu to pa nece moci i oni ce da se skinu ja sam se muji javio a taj admin nek se pazi kako sudi

Alexios Santos

Player
Player
posto te nagovorili da mi trazis pov evo ti ceo pov ocekuj da ga kaznis meni je u trenutku pukao net i cim sam usao snimao sam tako da ne mozes da se vadis sad da ga branis ako neces da ga kaznis postoji prijava admina jer si mi dao ban bez razloga
PRVI KLIP
Drugi Klip
Treci Klip
pa mi pukao net
Cetrvrti klip https://www.youtube.com/watch?v=DJIEE6ml94I
peti klip gde dolazi ADMIN
Admine gledaj vreme dole sve je zabelezeno preko graficke snimam sve po pravilu

i sada poslednji klip admine ovaj je jedini potreban al ajde posto te ovaj ubedio da trazis sve evo ti sve i potrebno je samo 30 sek do 1 min klipa da se vidi situacija ali ocekajum da ga kaznis
ovo ti je i vise od pova ovu zalbu ne mozes da odbijes sve imam a to sto ste vi drugari to me ne zanima ako si admin radi kako admini rade a ne da banujes ljude kao mene bez razloga

Last edited:

Bella Majestic

Her depths pull you in before you notice
Player
Ja ne bi trebala da komentarisem ali kako da ignorisem kad te gledam mucis se nesto tu ono 3 dana 🤦‍♀️

Prvo nisi imao video nicega, samo onoga kad si prijavio mene i njega u: threads/586380

i sad odjednom pocnes vaditi videa i dokazujes da si stalno snimao, a prije toga si lagao da nisi snimio sve cak si odbio da objavis pov kad ti admin potrazio,i reko si kao povlacis zalbu jer mi te kao smaramo,mi smo vise puta bile u JAIL i uvek kad smo krivi ono cutimo si,idemo jail i to je ono normalno..ali sad ..

1. Sta ti dokazuje onaj prvi video kad si dosao u teretanu, kako nekom pridjes i trazis ranac....?
  2. Drugi klip kao ga uhvatas ? - a zasto ne objavis si lepo ceo pov od teretani do parking to je sve na sve nekih 2/3minuta, mozda i manje jer vidim da je parking kod pijac tamo cega se ti bojis pa neces da admina vide to ? ... (jer je sve bilo OOC ? onda si ga tako uhvatas i radis kao RP )

Ne znam zasto se ti mucis da skratis i pokazes nesto sto zelis umjesto da im sve objavis na youtube i da oni pregledaju sve kako je bilo i u situaciju koju si imao sa mnom ti bjezis i lazes da nisi snimio jer vjerojatno iz FBI izbacit ce te kad vidu sta si uradio ili je mozda warn za fbi ili sramotis se sebe ...

Ja ne znam kako ti nije muka vise ono danima se tu svadjas ono samo ti bukvalno svi su tu krivi samo si ti ono naj naj,pricas o admina da su korumpirani vredjas ih menjas editovas komentare,strasno

Alexios Santos

Player
Player
Ja ne bi trebala da komentarisem ali kako da ignorisem kad te gledam mucis se nesto tu ono 3 dana 🤦‍♀️

Prvo nisi imao video nicega, samo onoga kad si prijavio mene i njega u: threads/586380

i sad odjednom pocnes vaditi videa i dokazujes da si stalno snimao, a prije toga si lagao da nisi snimio sve cak si odbio da objavis pov kad ti admin potrazio,i reko si kao povlacis zalbu jer mi te kao smaramo,mi smo vise puta bile u JAIL i uvek kad smo krivi ono cutimo si,idemo jail i to je ono normalno..ali sad ..

1. Sta ti dokazuje onaj prvi video kad si dosao u teretanu, kako nekom pridjes i trazis ranac....?
  2. Drugi klip kao ga uhvatas ? - a zasto ne objavis si lepo ceo pov od teretani do parking to je sve na sve nekih 2/3minuta, mozda i manje jer vidim da je parking kod pijac tamo cega se ti bojis pa neces da admina vide to ? ... (jer je sve bilo OOC ? onda si ga tako uhvatas i radis kao RP )

Ne znam zasto se ti mucis da skratis i pokazes nesto sto zelis umjesto da im sve objavis na youtube i da oni pregledaju sve kako je bilo i u situaciju koju si imao sa mnom ti bjezis i lazes da nisi snimio jer vjerojatno iz FBI izbacit ce te kad vidu sta si uradio ili je mozda warn za fbi ili sramotis se sebe ...

Ja ne znam kako ti nije muka vise ono danima se tu svadjas ono samo ti bukvalno svi su tu krivi samo si ti ono naj naj,pricas o admina da su korumpirani vredjas ih menjas editovas komentare,strasno
sad cu da ti odg sada i nikad vise pa jel vidis da je instant Replay nista nije namesteno admin treba da ga kazni za ono kada me gazi a ne kada smo se upoznali ja i ovaj tako da je ovo fast replay imate pravo na zalbu ako imate ceo pov drugaciji ovde se sve lepo vidi i ne znam zasto mi trazi ovaj pov kada ga prijavljujem za nesto sto se desilo posle 20 minuta sramota mislili ste da nagovorite admine da odbije pa ja cu da se zalim na ovo ako odbije. admin nema vise prava sta da trazi klip je dobio a ne bi smeo da trazi nesto sto se 20 minuta pre desilo to niko ne trazi al evo imate sve sada i batalie za neki razgovor ja prijavljujem njega za gazenje a ne kako s ga navukao da dodje dovde
ovaj gift sto saljes mi nije snimljeno jer sam restartovao komp ako ti nije jasno drugo ako imas taj klip lepo ga okaci a ne ovako jadno je da izbacis samo kako te ubijem pa izbaci sve ovo se ne racuna i ja kad sam kacio nesto bez zvuka odbili su izbacis sve pa da vidimo ajde i sa zvukom naravno
evo da pomognem adminima malo posto i ovo sve znam napamet ja nisam klinac pa da mi se odbije ovo kao nema dokaza dokaz je za gazenje ali imam i za upoznavanje to nije potrebno ja ga prijavljujem za gazenje
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom