Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
48506
Players nickname
Zoki Roki
Suspect ID
42232 1673
Date of violation
Mar 26, 2024
Time of violation
0:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=UfaZsrnJ4nw

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
U povu se vidi da mi ni jedan lik nije rekao uslove sta da radim i poceli brojati bez razloga a ovaj 42232 mi je krenuo brojati od 3,2,1

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu

Vaše pricanje i video na povu se nepodudara, igrac na vasem povu prica ali njegov mikrofon iznad glave se tek kasnije ukljucuje, ista stvar i sa prvim igracem

Ispravite ove greške

Imate rok 12h

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator

Vaše pricanje i video na povu se nepodudara, igrac na vasem povu prica ali njegov mikrofon iznad glave se tek kasnije ukljucuje, ista stvar i sa prvim igracem

Ispravite ove greške

Imate rok 12h
Na svakom povu jucer kojem sam okacio je bilo prihvaceno i niko se nije bunio ja ne znam kako da ja to popravim to je do servera i covjek je poceo brojati ovaj zeleni bez izdavanja uslova sto se cuje u POVU ako mislim da sam ja neciji drugi glas izrezao i stavio u video stvarno ne znam pogledaj zalbe na ID 42232 svaki je prihvacen ali dobro ja cu ti stavit opet video drugi pa ces vidit da ja ti nista ne mogu to je do servera

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Na svakom povu jucer kojem sam okacio je bilo prihvaceno i niko se nije bunio ja ne znam kako da ja to popravim to je do servera i covjek je poceo brojati ovaj zeleni bez izdavanja uslova sto se cuje u POVU ako mislim da sam ja neciji drugi glas izrezao i stavio u video stvarno ne znam pogledaj zalbe na ID 42232 svaki je prihvacen ali dobro ja cu ti stavit opet video drugi pa ces vidit da ja ti nista ne mogu to je do servera
Evo stvarno ne znam sta tu nije dobro jer ako hoces mozemo na disc otic da ti sheram POV direktan preko geforce preko kojeg sam snimao da nije nista editovano

Last edited:

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam PRIHVATIT ovu žalbu

ID 42232 Dobit ce kaznu za G.P.6.15

Prvi Igrac s kojim ste se pucali, nije na vas opalio nijedan metak​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom