By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Na svakom povu jucer kojem sam okacio je bilo prihvaceno i niko se nije bunio ja ne znam kako da ja to popravim to je do servera i covjek je poceo brojati ovaj zeleni bez izdavanja uslova sto se cuje u POVU ako mislim da sam ja neciji drugi glas izrezao i stavio u video stvarno ne znam pogledaj zalbe na ID 42232 svaki je prihvacen ali dobro ja cu ti stavit opet video drugi pa ces vidit da ja ti nista ne mogu to je do servera
Vaše pricanje i video na povu se nepodudara, igrac na vasem povu prica ali njegov mikrofon iznad glave se tek kasnije ukljucuje, ista stvar i sa prvim igracem
Ispravite ove greške
Imate rok 12h
Na svakom povu jucer kojem sam okacio je bilo prihvaceno i niko se nije bunio ja ne znam kako da ja to popravim to je do servera i covjek je poceo brojati ovaj zeleni bez izdavanja uslova sto se cuje u POVU ako mislim da sam ja neciji drugi glas izrezao i stavio u video stvarno ne znam pogledaj zalbe na ID 42232 svaki je prihvacen ali dobro ja cu ti stavit opet video drugi pa ces vidit da ja ti nista ne mogu to je do servera