Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51726
Players nickname
Mateja Flow
Suspect ID
62818
Date of violation
Apr 29, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/vXi6LJw_UhA

Lester Stark

Player
Player
On vodio ljude? Ne roki on ništa nije vodio on je obična jajarica koja krade i glumi neko ludilu uvek sam pričao kome treba pare neka se javi nikad nije bio problem ali on je odlučio da pokupi sve i kao ko vas jebe. Nije nama stalo do 18 mil imamo mnogo vise ali sve iz principa jer je bezobrazan kinder mali koji nema život. I sa ovim završavam priču nije vredan da se raspravljam sa koje kakvim kidovima ljubi vas čika Lester

filipe32

Player
Player
Nemoj da se vadiš poslacu pov na kom si igrao od ranije sve dok nisi pokrao pare nemoj da se pravdaš i da glumiš neku pravdu kad si glup druže zato postoje logovi
A sad ti je izgubljen twink a odakle ti 62818 i 45923 znaci ako ti je 45923 main onda je ovaj 62818 banavenjd jer tvrdiš da nemaš drugi acc(twink) znaci banavejdas ga do jaja bolje čuti i pokri se usima

Nemoj da se vadiš poslacu pov na kom si igrao od ranije sve dok nisi pokrao pare nemoj da se pravdaš i da glumiš neku pravdu kad si glup druže zato postoje logovi
A sad ti je izgubljen twink a odakle ti 62818 i 45923 znaci ako ti je 45923 main onda je ovaj 62818 banavenjd jer tvrdiš da nemaš drugi acc(twink) znaci banavejdas ga do jaja bolje čuti i pokri se usima
twink mi je izgubljen ponavljam tvrdis nesto za sta nemas dikad i ja sad mogu da se nazovem tvojim imenom i da kazem da si banivejder zar je tolko tesko,pritompokusvata da me namestite za random neke pare koje nisam uzeo,zatim ste se uplasili da na forumu to nece da prodje pa ste stavili logove od kad sam uzimao municiju puske sokove u malim kolicinama kako bi razdelio manjim rankovima, prvo molis nekod ga ti udje u fam a zatim ga namestas i onda se okupite vas 20 u call da se dogovorate kako da me ugasite jadno

filipe32

Player
Player
On vodio ljude? Ne roki on ništa nije vodio on je obična jajarica koja krade i glumi neko ludilu uvek sam pričao kome treba pare neka se javi nikad nije bio problem ali on je odlučio da pokupi sve i kao ko vas jebe. Nije nama stalo do 18 mil imamo mnogo vise ali sve iz principa jer je bezobrazan kinder mali koji nema život. I sa ovim završavam priču nije vredan da se raspravljam sa koje kakvim kidovima ljubi vas čika Lester
namestas 9 rank u dam sta tu ima da se prica,Ponavljam tvrdis da sam pokro fam a ja te pare nisam video ,pricas da sam banivejder a nemas dokaze a ja imam dokaze da ti pola fama banivejder i da ti prica matija flow jojjj sto volim instant replay

Lester Stark

Player
Player
namestas 9 rank u dam sta tu ima da se prica,Ponavljam tvrdis da sam pokro fam a ja te pare nisam video ,pricas da sam banivejder a nemas dokaze a ja imam dokaze da ti pola fama banivejder i da ti prica matija flow jojjj sto volim instant replay
Ovako momak večeras kad dodjem kući šaljem pov gđe se vidi tvoje ime Rexon Faxer id 62818 kad si bio u ĐINGOS fam pre mesec i jače. Na tom si acc igrao i bio sa nama u fam i tad si počeo da plačeš jer ti je bilo krivo na Mreta Urketa Matu Alexu Itd ekipu. Čuti bolje ja šaljem pov gđe će biti lakše adminima da se dodeli kazna prebaci pare bolje nekom pa kad napraviš 8 acc da ih vratiš da otvoriš yakuzu haha
A za ekipu sto misliš da banivejdaju cituju to bi morao da dokažeš da je tako jer koliko sam video momci su cisti i realni hoću da se pucaju necu obavezu kao lideri fam a ti kinderu pokri se usima
Rečeno ti je da ne diraš pare sa fam balans imam momke ko je bio tu kad sam ti rekao i da ne daješ Random likovima hc i rekao sam da će se koristiti i rank 2,3,4,5 svi ranjivi a ne samo hc da budete kao sto smo uradio a ti sto namestas priču da je taj Oviuss (tacnije ti sa twink) pitao mene da mu dam 8 ne bate niko me nije pitao to je tvoja jadna fora kinderu

filipe32

Player
Player
Ovako momak večeras kad dodjem kući šaljem pov gđe se vidi tvoje ime Rexon Faxer id 62818 kad si bio u ĐINGOS fam pre mesec i jače. Na tom si acc igrao i bio sa nama u fam i tad si počeo da plačeš jer ti je bilo krivo na Mreta Urketa Matu Alexu Itd ekipu. Čuti bolje ja šaljem pov gđe će biti lakše adminima da se dodeli kazna prebaci pare bolje nekom pa kad napraviš 8 acc da ih vratiš da otvoriš yakuzu haha
A za ekipu sto misliš da banivejdaju cituju to bi morao da dokažeš da je tako jer koliko sam video momci su cisti i realni hoću da se pucaju necu obavezu kao lideri fam a ti kinderu pokri se usima
Rečeno ti je da ne diraš pare sa fam balans imam momke ko je bio tu kad sam ti rekao i da ne daješ Random likovima hc i rekao sam da će se koristiti i rank 2,3,4,5 svi ranjivi a ne samo hc da budete kao sto smo uradio a ti sto namestas priču da je taj Oviuss (tacnije ti sa twink) pitao mene da mu dam 8 ne bate niko me nije pitao to je tvoja jadna fora kinderu
ahahh i ja se zovem lester ee al ste glupi pa mislis da mozes tako lako da nekog ugasis postoje admin paneli postoje povovi i od mene i od mojih drugova kad se ovo zavrsi gledaces moje zalbe

filipe32

Player
Player
imam dokaz kako mi matija flow prica da chituju i da su chitovali i da je bani vejder haaha pa postoje instant replay

filipe32

Player
Player
zns da nisi mogo da me okacis za kraju para koju nisam ja uradio pa si uze logove kako opremljujem clanove za evente a i za to imam dokaze

Lester Stark

Player
Player
E ovako draga administracijo malo smo se Rexon Faxer i ja ispricali na fin nacim dalje nastavljamo imam pov gde je on meni prodao fam 03.04.2025 u 18:40 tog dana je on meni prebacio familiju ja sam njemu platio i on je tog momenta bio na main acc pa je usao u fam sa twinka i rekao kako mu je main banovan Rejected - unban appeal gp1.2 |Aldin Verstappen kao sto mozete da vidite i bio je na twink ID 62818 igrao sa nama i ima kad je izasao i kad je se vratio na main tacnije kad je dobio unban pa je pre 2 dana dosao kod nas u fam i napravio sranje preko ID 62818 kao sto mozete videti tjt od mene nista vise

Last edited:

filipe32

Player
Player
E ovako draga administracijo malo smo se Rexon Faxer i ja ispricali na fin nacim dalje nastavljamo imam pov gde je on meni prodao fam 03.04.2025 u 18:40 tog dana je on meni prebacio familiju ja sam njemu platio i on je tog momenta bio na main acc pa je usao u fam sa twinka i rekao kako mu je main banovan Rejected - unban appeal gp1.2 |Aldin Verstappen kao sto mozete da vidite i bio je na twink ID 62818 igrao sa nama i ima kad je izasao i kad je se vratio na main tacnije kad je dobio unban pa je pre 2 dana dosao kod nas u fam i napravio sranje preko ID 62818 kao sto mozete videti tjt od mene nista vise
sta lik naprica hahaa

Lester Stark

Player
Player
Pricam o tome kako si mi prodao fam i kako si bio na twinku pod ID 62818 koji je sinoc skinuo pare sa fam balansa i livao fam ne namestam ja nikog ja samo hocu da pokazem administraciji kako si ti glup i kinder jos tebi sam dao rank 9 jer sam isao na to da ti verujem haj tu si cimas se ovo ono medjutim ti si sa namerom isao da dignes pare sa fam balans u 2 dana i pobegnes kao picka gde tvrdis da nisi ti da to nije tvoj acc i nisi ti io zaduzen da opremas ljude vec neko sasvim treci a to nije tema momak tema je sto si ukrao pare sa balansa sto si lopov mali to je tema
Draga administracijo necu vise da komuniciram sa kinderom mozete zakljucati ovu zalbu kad stignete vi pregledajte hvala unapred!

filipe32

Player
Player
ti kazes da ne namestas admini imauj upanele gde cevideti sve, kacis mi druga koji je samo bio u fam i uzimao iz auta pusek i opremljivao clanove i ti si dao dozvolu zasto lazes kamiondzijo

Lester Stark

Player
Player
Da ti nisam verovao ne bi dobio 9ku
Da sam plakao ne jer nema potrebe nisi vredan tome
A da si ukrao jesi imam slike snimke da si koristio acc pod ID:62818, dok ti je main acc bio pod ban. A čisto sumnjam da je i Aki Panj sto ti je dao isti taj acc ID:62818 bio umesan u kradju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom