namestas 9 rank u dam sta tu ima da se prica,Ponavljam tvrdis da sam pokro fam a ja te pare nisam video ,pricas da sam banivejder a nemas dokaze a ja imam dokaze da ti pola fama banivejder i da ti prica matija flow jojjj sto volim instant replay
Ovako momak večeras kad dodjem kući šaljem pov gđe se vidi tvoje ime Rexon Faxer id 62818 kad si bio u ĐINGOS fam pre mesec i jače. Na tom si acc igrao i bio sa nama u fam i tad si počeo da plačeš jer ti je bilo krivo na Mreta Urketa Matu Alexu Itd ekipu. Čuti bolje ja šaljem pov gđe će biti lakše adminima da se dodeli kazna prebaci pare bolje nekom pa kad napraviš 8 acc da ih vratiš da otvoriš yakuzu haha
A za ekipu sto misliš da banivejdaju cituju to bi morao da dokažeš da je tako jer koliko sam video momci su cisti i realni hoću da se pucaju necu obavezu kao lideri fam a ti kinderu pokri se usima
Rečeno ti je da ne diraš pare sa fam balans imam momke ko je bio tu kad sam ti rekao i da ne daješ Random likovima hc i rekao sam da će se koristiti i rank 2,3,4,5 svi ranjivi a ne samo hc da budete kao sto smo uradio a ti sto namestas priču da je taj Oviuss (tacnije ti sa twink) pitao mene da mu dam 8 ne bate niko me nije pitao to je tvoja jadna fora kinderu