By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prihvatam sve vaše zahteve, bl admina leadera carwipe itdDobro vece postovani, dobio sam ban bio “pod istragom” zatim sam dobio unban i usao sam slucajno sa pogresnog social clubai kacio sam samog sebe self reporto.
Pa ako bi mogao dobiti unban
Social Name: strahinja096
izvolite i proverite:Dostavi social club sa kojeg je napravljen akaunt
takodje ako nesto znaci rockstar account je napravljen 16 jul 2022 godineizvolite i proverite:
djuzic46
strahinja096
dao sam dva social name jer sam menjao ime na Social.
MoguMozete li nastaviti igru sa strahinja096 sociala?
Dostavite sliku iz rockstar launchera sa vidljivim imenom tog sociala + da se vidi full ss ove zalbe i ove moje poruke
Evo iskreno da vam kazem, ovaj account sam napravio u Austriji preko bratovo racunara, ja sam u Srbiji i igram preko svog racunara, svakako ste vi meni rekli da je moj main account 42036 i ovo je moj RockStar. Tako da ne igram na istom racunaru pre bana. Bilo kakve dokaze tu sam prilozen da vam dostavim i nastavim igrati na ovom projektu.Hocete igrati sa istog PC-a kao i prije bana?
42036 mi je main a 47809 twink, mogu vam poslati privatno svoju IP4 adresuEvo iskreno da vam kazem, ovaj account sam napravio u Austriji preko bratovo racunara, ja sam u Srbiji i igram preko svog racunara, svakako ste vi meni rekli da je moj main account 42036 i ovo je moj RockStar. Tako da ne igram na istom racunaru pre bana. Bilo kakve dokaze tu sam prilozen da vam dostavim i nastavim igrati na ovom projektu.
Mozete li dostaviti POV da se ovo sve vidi kao sa slike?
Mozete li dostaviti POV da se ovo sve vidi kao sa slike?
da li je potrebno poslati jos nesto?