Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42036
Players nickname
Filip Djuza
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 4, 2025
Time
00:00
Proofs
/

laazaar

Player
Player
Dobro vece postovani, dobio sam ban bio “pod istragom” zatim sam dobio unban i usao sam slucajno sa pogresnog social clubai kacio sam samog sebe self reporto.
Pa ako bi mogao dobiti unban
Social Name: strahinja096

laazaar

Player
Player
Dobro vece postovani, dobio sam ban bio “pod istragom” zatim sam dobio unban i usao sam slucajno sa pogresnog social clubai kacio sam samog sebe self reporto.
Pa ako bi mogao dobiti unban
Social Name: strahinja096
Prihvatam sve vaše zahteve, bl admina leadera carwipe itd

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Mozete li nastaviti igru sa strahinja096 sociala?

Nixa Simba

Dostavite sliku iz rockstar launchera sa vidljivim imenom tog sociala + da se vidi full ss ove zalbe i ove moje poruke

Nixa Simba

Hocete igrati sa istog PC-a kao i prije bana?

laazaar

Player
Player
Hocete igrati sa istog PC-a kao i prije bana?
Evo iskreno da vam kazem, ovaj account sam napravio u Austriji preko bratovo racunara, ja sam u Srbiji i igram preko svog racunara, svakako ste vi meni rekli da je moj main account 42036 i ovo je moj RockStar. Tako da ne igram na istom racunaru pre bana. Bilo kakve dokaze tu sam prilozen da vam dostavim i nastavim igrati na ovom projektu.

laazaar

Player
Player
Evo iskreno da vam kazem, ovaj account sam napravio u Austriji preko bratovo racunara, ja sam u Srbiji i igram preko svog racunara, svakako ste vi meni rekli da je moj main account 42036 i ovo je moj RockStar. Tako da ne igram na istom racunaru pre bana. Bilo kakve dokaze tu sam prilozen da vam dostavim i nastavim igrati na ovom projektu.
42036 mi je main a 47809 twink, mogu vam poslati privatno svoju IP4 adresu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom