Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76679
Players nickname
Don
Suspect ID
74400
Date of violation
Jun 12, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/vew1kx

filipe32

Player
Player
Samo ne znam ko tebe zove citerom, vidim samo da trazis pov requestove ne vidim nista drugo, a antyja znam samo jer je dobar pucac tako da ja ne bi pricao na tvom mestu bukvalno si nebitalac i obrisi montazu sto pre jer ruke nemas...
pov request razio jel je uso prezone covek

Anty

Player
Player
igram sa polomljenim monitorom pa me zovu chiterom a ti igras po ceo dan i uzmes dosta kilovaa i odma dignes mudo i koga bl krc sto si ti uzeo 19 killova?
ko je tebe ikad zvao sa si citer ti si suprotno ti ljudima stenjes po cijeo dan da su citeri hahah

filipe32

Player
Player
ko je tebe ikad zvao sa si citer ti si suprotno ti ljudima stenjes po cijeo dan da su citeri hahah
jaljudima jedem govna kad koriste sotke kao ti na eventu jer ste mali npcjevi i druga stv niko te ne voli

Anty

Player
Player
jaljudima jedem govna kad koriste sotke kao ti na eventu jer ste mali npcjevi i druga stv niko te ne voli
hahaahha pitaj bilo koga kad sam ja koristio sotku mozda si razbio taj monitor jer je neko prosuo na eventu

Leon Ashbluff

Player
Player
toshiro lev (74400) svakako i sem svega ovoga ocigledno krsi G.P 1.7 i G.P 1.6 sto je bilo ocigledno jos od kad se pojavio s'obzirom da je imao odecu koja je vredela preko 40 miliona kad je njegov id tek poceo da igra (zabera babera)

Christos Crowder

Player
Player
ti doso da me ucis nije ti ovo skola vidi se da si ti onaj lik koji kaze nastavniceee imali smo domaci glupko
aj nemoj ti njemu da govoris ko je i sta je majmune mali, imas 13 godina bruce tek krenule da ti rastu , i mi cemo da te ucimo posto vidimo da u skolu ne ides zbog granda.

filipe32

Player
Player
aj nemoj ti njemu da govoris ko je i sta je majmune mali, imas 13 godina bruce tek krenule da ti rastu , i mi cemo da te ucimo posto vidimo da u skolu ne ides zbog granda.
djabe tebi skola kad ces posle skole dabudes kao ti naprimer radis na bausteli za par eura i igras grand i drkas se sa decom dok ja imam para da te kupim sa svojih 17 godina i mogu ti se poserem u ustaaa i tebi i skoli

filipe32

Player
Player
toshiro lev (74400) svakako i sem svega ovoga ocigledno krsi G.P 1.7 i G.P 1.6 sto je bilo ocigledno jos od kad se pojavio s'obzirom da je imao odecu koja je vredela preko 40 miliona kad je njegov id tek poceo da igra (zabera babera)
kupio je battle pass i prosli i ovaj sad i kupio samo pantalone za 14m i tjt

Christos Crowder

Player
Player
djabe tebi skola kad ces posle skole dabudes kao ti naprimer radis na bausteli za par eura i igras grand i drkas se sa decom dok ja imam para da te kupim sa svojih 17 godina i mogu ti se poserem u ustaaa i tebi i skoli
Ja se ne kurcim maminim i tatinim parama sine, ja imam svoje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom