Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76679
Players nickname
Don
Suspect ID
74400
Date of violation
Jun 12, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/vew1kx

Christos Crowder

Player
Player
sta njega diras oces ti ja opet 1v1 da vidimo sta kako ?
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH ja tad nisam ni igrao igricu i bilo je nereseno, i ne cujem da sam ti rekao da citujes ili nesto tako na povu, i naravno hteo bi 1 na 1 samo da vidis kako bi te usro zapravo sada, ne znam sta bi vam rekao deco moja, ovaj place sto citujem, a ovaj ogisa lista kimijeve pratioce da bi mi nasao insta da me zaprati jer je izgleda neki fanboy.

SCANDINAVIA

Player
Player
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH ja tad nisam ni igrao igricu i bilo je nereseno, i ne cujem da sam ti rekao da citujes ili nesto tako na povu, i naravno hteo bi 1 na 1 samo da vidis kako bi te usro zapravo sada, ne znam sta bi vam rekao deco moja, ovaj place sto citujem, a ovaj ogisa lista kimijeve pratioce da bi mi nasao insta da me zaprati jer je izgleda neki fanboy.
aj na francuski i pricamo preko dca

Christos Crowder

Player
Player
Nisi znao da sam ti mamu razvalio od kurca retarde mali napaceni pricas koda ti trpaju 8 masnih kurceva u usta
Bio sam prehladjen tada, ne znam jel ti i ovaj ogisa zajedno imate 15 godina , ne znam ko je jadniji, ti sto si internet ratnik, ili ogisa sto me trazi po kimijevim pratiocima .

filipe32

Player
Player
to nema nikakve veze o onome o cemu pricamo vidi se da ti fali pola mozga
alo mali klempo raspali svatii da si debil i da te niko ne voli ne igras vise grand sta koji kurac pises i smaras ljude ko chituje ko ne chituje sta tebe boli kure to malo majmune mali teraj se vise u kurac

Anty

Player
Player
alo mali klempo raspali svatii da si debil i da te niko ne voli ne igras vise grand sta koji kurac pises i smaras ljude ko chituje ko ne chituje sta tebe boli kure to malo majmune mali teraj se vise u kurac
opa nemoj tako lajat

Christos Crowder

Player
Player
Jebote zivot daj idi skoluj se, ne znas osnovno, vamo seres kako imas para da nas kupis sa 17. Godina, a nemas para da kupis novi monitor koji ti je navodno polomljen.

filipe32

Player
Player
Jebote zivot daj idi skoluj se, ne znas osnovno, vamo seres kako imas para da nas kupis sa 17. Godina, a nemas para da kupis novi monitor koji ti je navodno polomljen.
evo ti bubicda da vidis navodno i da vidis da je monitor narucen da ne bude da lazem ali da mogu te kupim filipoooo0588

Christos Crowder

Player
Player
evo ti bubicda da vidis navodno i da vidis da je monitor narucen da ne bude da lazem ali da mogu te kupim filipoooo0588
e moj ti, meni je drago sto su me roditelji terali da idem na njivu samo da vidim kako je to kad se kurcim njihovim parama a ne svojim... Idi radi 8 sati da vidis sta je taj krvavi dinar sine moj, lako je tako kurciti se maminim i tatinim parama, mene bi bilo sramota... Ne znam sta glumis na forumu kad si jedan obican jadnik.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom